X3M 26 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku kombinaciju da uzmem ovaj motor ali mu je otisao magnet za paljenje,inace decko ga ceni 850e i mislim da nu je cena i vise nego korektna,e sad mene zanima koliko bi me kostao taj magnet i njegovo stelovanje,znaci da to neki majstor odradi kako treba...Motor je '93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E zaboravih da kazem da je to Tzr 125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan CENA NIJE KOREKTNA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sto da nije,za mene je korektna jer je vrednost tog motora od 1100 do 1300 evra,al opet ja bi njemu dao auto u zamenu tako da to sve dodje na svoje...Nego jel zna neko gde mogu nabaviti taj magnet i koliko kosta?Hitno mi treba odgovor posto treba da se javim decku za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel zna neko gde mogu nabaviti taj magnet i koliko kosta? Telefon u ruke, u rubriku ''Servisi'' i prodavnice i kreneš redom... ''Dobar dan, treba mi magnet za Yamahu....'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan To mi je jedino i preostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...