milanni 68 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam jedno pitanje u pitanjn je cbr929 Da li je normalno da se motor ugasi posle par sekundi kada mu se rukom zapusi auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 24, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam jedno pitanje u pitanjn je cbr929 Da li je normalno da se motor ugasi posle par sekundi kada mu se rukom zapusi auspuh Kad hocu da cujem zvuk samog agregata i ja zapusim izduv na par sekundi,3-4,ali nikad se nije ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li treba da se ugasi ili ne kad zatvorim rukom auspuh motor se posle 3 sekunde ugasi inace ovako lepo ide i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Bre ja takodje stavim ruku da zapushim da bi cuo masinu ali nikad nisam drzao duze od 3 sec . Logicno je da se ugasi motor posto mu ti ne das da dishe . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se gasi jer nema gde da izbaci gasove. Po tome mozes i videti da li motor duva negde sa strane (na šelni), jer ako duva nece se ugasiti. mada sta znam brzo je to 3 sekunde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...