singer26 1 Napisano Avgust 20, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ljudi izgleda da sam izgubio registarsku knjizicu od motora . ispalo mi negde verovatno kad sam jurcao a motor nije bio registrovan jos sta da radim sad ?kako da to izvadim iz sup-a ponovo?jel zna neko?pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 213 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ako se radi o saobraćajnoj dozvoli nije nikakav problem. Odeš u stanicu milicije i izvadiš duplikat u roku od 10 minuta. Barem je meni tako bilo kada su mi u Turskoj ukrali torbu sa novčanikom u kome su mi bila sva dokumenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Trazi duplikat iz supa, najbolja fora je da ti je zena oprala u masini i nije nista ostalo za sve ostalo je......mali problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Trazi duplikat iz supa, najbolja fora je da ti je zena oprala u masini i nije nista ostalo za sve ostalo je......mali problem.. Ako si ozenjen ;D a sta ako nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 31, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan U bre brate, jel' morao bas tako dramatican naslov za ovakvu sitnicu? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... prijatelju ja mislio da si se zaglavio u kompjuteru, komplet sam ga rashtrafio da te vadim ha-ha-ha nije strasno to sto ti se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ma kakve bre fore? jednostavno izgubio si je i trazi da ti izdaju duplikat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...