jovanfasper 23 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze na prodaju bi xenon H4 6000K Inace komplet je radio svega sat vremena, fakticki samo proban. U kompletu je sijalica, tanki /slim balast i kablovi... cena 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan nikom ne treba bi xenon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno poslednja cena 30evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima, samo ako moze da se upakuje kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta znam ja sam na mog suzukija ugradio bez problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan ako moze na r6 2001 godiste ja bi uzeo...jel si ti sebi ugradjivao ili??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 29, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ako moze na r6 2001 godiste ja bi uzeo...jel si ti sebi ugradjivao ili??? Meni se nekako čini da tebi trebaju dva kompleta, za dva fara? A kako sam shvatio, ovde je na prodaju jedna sijalica, jedan slim balast i jedan set kablova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan xenoni danas poslati u mladenovac PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...