paga 4 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Ова тема је отворена ради уноса информација о адекватним заменама за ланце и ланчанике , плочице дискова , пакнове , ламеле , уље и остали потрошни материјал који по фабричкој уградњи имају не сертификован квалитет , односно одступају по квалитету и припадају смеће класи . Замисао је следећа : рецимо , истегао вам се ланац али не би сте хтели да купите опет кинески јер је непоуздан а знате да постоје квалитетни да се купе . Пошто је могуће да не знате мере ланца , односно њихову ознаку ,овде можете поставити питање и ако неко зна , одговориће вам . Замисао 2 : да ли може од неког пежо скутера плочице у кинески , односно где наћи квалитетне гуртне за пакнове (рецимо Феродо) , поставите питање или дајте одговор . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I mene to pitanje muci ovih dana,narocito me zanimaju kvalitetnije gurtne i pločice. Na sajmu sam video da Kivej ima iste pločice u prodaji kao što su na mom Zxmcu. A ja bih stavio neke tipa Ferodo ili slično,zato pišite,tema je odlična. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo od druga Zolija da na Kinroadu 250 ide lanac od jawe i bocu tacno se slazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Na Cukarickoj Padini , preko puta ulaza na Adu postoji radnja koja prodaje kineske motore i skutere i gde mozete nabaviti bukvalno sve do srafa za vecinu kineza po povoljnim cenama. Sto se tice lanaca, cena se krece od 800-1000din i imaju par vrsta, odnosno duzina i shirina. Za lancanike tek imam izbor, recimo prednji postoje od 10 do 15 zuba a zadnji isto tako( ne znam tacno sa koliko zuba sve imaju) Interesantno je da isto kostaju par stotina dinara i da mozete experimentisati sa odnosima ubrzanje puta krajnja brzina odnosno menjati te parametre, mada licno mislim da se tu nishta ne dobija znacajno, eventualno malo veca krajnja brzina sa zupcanikom sa vishe zuba ali se gubi na i tako loshem ubrzanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neki broj telefona te radnje za nas iz unutrasnjosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dobra informacija,taman sam pomislio da nema nade da se neko seti i napuni rafove rezervnim delovima. Oblak,kad prolazis pored te radnje,uzmi broj telefona i napisi da mozemo prvo da ih zovemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Dobra informacija,taman sam pomislio da nema nade da se neko seti i napuni rafove rezervnim delovima. Oblak,kad prolazis pored te radnje,uzmi broj telefona i napisi da mozemo prvo da ih zovemo. Cim prodjem opet uzecu i postaviti slike i fon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mene interesuje gde kupujete delove za kineze(Konkretno za copere)??????Jel ima uopste polovnih i ako ima gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Za koje copere, sta ti treba, budi odredjeniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba mi od bilo kog copera ne znam tipa keeway,princ.....Treba mi rucica prednje kocnice zajedno sa onim za ulje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 1, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Od Keewaya imas sve na Batajnickom putu posle Coca-Cole.tamo im je glavni magacin.Ako te ne mrzi izadji na njihov sajt Keeway.co.rs imas tamo i broj telefona pa nazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Za koje copere, sta ti treba, budi odredjeniji. meni treba crevo od karburatora do cilindra 2 kom (levo i desno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Rucica kocnice sigurno pasuje od nekog keeway-a, imas servise i u Beogradu, ali najbolje da odes do Zemuna jer im je tamo glavni servis i magacin pa je najveca sansa da ces tamo naci. @Zoltan Princ bese onaj malo drugaciji jel tako? Uporedi sa 250-icama ako odgovara da ne moras u NS, ili ako ne znas nikog videcu da uporedim sa Slayer-ovim, ako ne zaboravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Rucica kocnice sigurno pasuje od nekog keeway-a, imas servise i u Beogradu, ali najbolje da odes do Zemuna jer im je tamo glavni servis i magacin pa je najveca sansa da ces tamo naci. @Zoltan Princ bese onaj malo drugaciji jel tako? Uporedi sa 250-icama ako odgovara da ne moras u NS, ili ako ne znas nikog videcu da uporedim sa Slayer-ovim, ako ne zaboravim. Nemam nikog poznatog, hajde vidi , cisto da te podsetim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Прва ствар је да утврдимо шта ми треба: пар задњих амортизера дужине (од горњег до доњег шрафа/ослонца) 32 до 34 центиметра. Има ли неко на мотоциклу/скутеру толике амортизере? За другу ствар помоћ ми баш и не треба: када чујем од вас који модели имају амортизере дужине која ме интересује, лако ћу наћи где да их купим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако неко пазари "Кинеза" са "Torch" свећицама - упоредна табела њих са NGK-овим. NGK-TORCH uporedna tabela za svecice.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovoj tabeli, stvarno je super! Na Fvisionu je bila "Torch" svecica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paga 4 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Ево једне информације : Кинроад користи ланац корака четири осмине инча , ширина пина 16,7 мм , ширина ролнице 7,7 мм Код Дидланци , цена по алки (карици) је 0,40 евра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj paga koliko ima karika ? i jesu li isti tvoj i moj lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Rucica kocnice sigurno pasuje od nekog keeway-a, imas servise i u Beogradu, ali najbolje da odes do Zemuna jer im je tamo glavni servis i magacin pa je najveca sansa da ces tamo naci. @Zoltan Princ bese onaj malo drugaciji jel tako? Uporedi sa 250-icama ako odgovara da ne moras u NS, ili ako ne znas nikog videcu da uporedim sa Slayer-ovim, ako ne zaboravim. Nemam nikog poznatog, hajde vidi , cisto da te podsetim! Nismo nesto detaljno zagledali, ali koliko sam video nije to to. Keeway nema PT agregate, pa jedino Sprint da juris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan veromotors valjevo 014 238 154 sve za kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево једне информације : Кинроад користи ланац корака четири осмине инча.. Можеш то да кажеш и 1/2 инча. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xinlingworld.com/default.asp pa ima raznih delova za skutere i motore od 50 i 125 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas smo komentarisali prednje kocnice kad smo bili Blackbite i ja kod Ivana,Princ ima odlicne prednje kocnice koje zabadaju u mestu.E sad dal je do kocionih klesta il do dobrih plocica neznam al uglavnom valjaju. ..........al zato zadnja za q*** nije....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec spomenuo kocnice, malo sam zaleteo Wolflordov superlight po njegvom dvoristu da ga malo cujem, i naravno kocio ranije nego sto treba jer ne poznajem kocnice. Sunce ti j**em. Stao sam metar pre kapije, a kocio sam jedno tri metra nego sto bi inace. Stisnem - nista. Nisu bile ni pre nesto posebno, ali sad je katastrofa. Da uganes ruku da bi stao. Uglavnom preporucio sam mu da izgrumfujemo nesto i da skinemo onaj "ABS" i vezemo kociono crevo na kljesta po ps-u. On mi je sumnjiv, a sa ovakvim kocenjem ni po mokroj travi ne bi zablokirao prednji tocak. A i kontam da to necemu valja svi bi ga stavljali na motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...