mikser 0 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ista je situacija i kod mene, zna li neko nesto vise o mogucnosti nabavke delova za sachs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan bacite pogled na e-bay, amazon i louis.de pa vidite. louis.de je možda i najbolji za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gobander 0 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Maslina:evo ulazim jos Malo u trecu godinu od Kad ga imam presao Sam Malo vise od 11500 Motor radi pali savrseno problema s njim nikad nisam ni imao,mozes ga naci za 1000 à i manje naravno polovan,Motor je dobrog kvaliteta delovi se nadju u beogradu i ako ovi nmg da obezbede deo onda sigurna pase od neceg drugog E, 'aj molim te samo reci gde ima delova u Beogradu. U jednom postu na ovom istom thread-u, neko pominje servis na NBg u 45.-om bloku. Da li to jos uvek postoji i gde bi mogli da se nabave delovi, ukoliko bi se odlucio za ovaj motor. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima resenje za delove (frajlauf) molim vas da ga podelite samnom )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/154524081276622/ kolko ja znam prodaje se u valjevu u Modeni asutra saznam tacno sve a ovde na fejsu mozete da pitate sto vas zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari shvatio sam da je ovo bestbuy polovnjak do 1000e, ALI sta je sa delovima, jel postoji ovlasceni serviser za x-road? Mnogo me to brine, ako nema delova za njega dzaba sve i od kupovine naravno nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan345 0 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda svi otisli na odmor . Mene isto zanima ima li delova da se nadju. Ako bi mogo neko od vlasnika da stavi sliku motora i menjaca ispod izduvne grane gledao sam jedan ali mi je nesto sumnjiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slash018 3 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Aleksinac,Srbija Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve moguce delove na ebay-u,ja sam porucivao,iz Evrope stize za 5 dana,iz Azije za mesec tako da mora malo da se saceka uglavnom svega ima i sve moze da se naruci iz Srbije konacno...naravno prvo registracija na PayPal pa posle na Ebay i onda sljaka.A ugradnju delova moze da odradi svaki majstor koji se bavi servisiranjem motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milivoja 0 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao , ja sam Miroslav iz Uzica , planiram da uzmem sacha , pa sam mislio da kupim novog. Cuo sam da 2014 proizvodnja sachova nije bas kvalitetna , kao da su ovu poslednju generaciju pravili Kinezi a ne Nemci. Ako neko zna sta o tome molim za odgovor. Hvala unapred. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan ja kako sam cuo da postoji dosta motora ciji se delovi proizvode u kini ali svakako imaju Austrijsku licencu. Za proizvodnju 2014 ti ne mogu nista reci jer ne znam. Inace i ja planiram sachs-a da uzimam kao prvi motor pa ti govorim iz iskustva koja sam ja cuo i procitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verzija od 125 kubika je prestala da se pravi pre par godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja mislim, mislim da je 2010 poslednja godina proizvodnje, ali neka me neko ispravi ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boticus 0 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam navedeni motor i u vožnji se samo ugasil nama više iskro. Ispitivanjem bobine vidim da je dobra, rastavil sam stator i žica je bila odlemljena zelena koja ide na cdi i daje visoki napon. Zalemil sam tu žicu i probal na nju dobivam 30 V AC (odpojen konektor s cdi-a). I dalje nema iskre, sad ne znam dal je problem u cdi ili je premala voltaža na namotaju, u blizini nemam servisa za taj motor ni nikog da probam cdi, pa ak ima neko od vas taj motor da li može izmjeriti kolki mu je napon na zelenoj žici koja ide na cdi? Cdi je crveni mitsuba 2099. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se(odnosno mom bratu) desilo da je kabal od svećice negde dodirivao ram ili cilindar nemam pojma i tako se skinula izolacija. Zato, proveri instalaciju skroz, na tom motoru je to bar lako, nema mnogo skidanja plastika i gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se(odnosno mom bratu) desilo da je kabal od svećice negde dodirivao ram ili cilindar nemam pojma i tako se skinula izolacija. Zato, proveri instalaciju skroz, na tom motoru je to bar lako, nema mnogo skidanja plastika i gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boticus 0 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sam sve provjeril i ispital, sad me samo muči taj namotaj ili cdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Avgust 18, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam navedeni motor i u vožnji se samo ugasil nama više iskro. Ispitivanjem bobine vidim da je dobra, rastavil sam stator i žica je bila odlemljena zelena koja ide na cdi i daje visoki napon. Zalemil sam tu žicu i probal na nju dobivam 30 V AC (odpojen konektor s cdi-a). I dalje nema iskre, sad ne znam dal je problem u cdi ili je premala voltaža na namotaju, u blizini nemam servisa za taj motor ni nikog da probam cdi, pa ak ima neko od vas taj motor da li može izmjeriti kolki mu je napon na zelenoj žici koja ide na cdi? Cdi je crveni mitsuba 2099. 30V AC je malo. Visokonaponski kalem bi morao dati barem 200V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boticus 0 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad nigdi nema elektrosheme za taj motor ni specifikacije kolki bi moral bit napon za taj cdi... Skuteri s tak sličnim namotajima imaju oko 90 volti kod kurblanja, a u radu dosta veći napon. Ak je samo do toga onda bi ili premotal taj namotaj ili stavil neki trafo kraj cdi-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 19, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari shvatio sam da je ovo bestbuy polovnjak do 1000e, Polovnjak?! On se kupuje nov za te pare Cuo sam da 2014 proizvodnja sachova nije bas kvalitetna , kao da su ovu poslednju generaciju pravili Kinezi a ne Nemci. Odavno ga prave Kinezi... Nije los motor, ali ja vam preporucujem Qingqi 200ccm. To je Suzukijev agregat i gomila ljudi sa foruma je to vozila u zdravlju i veselju, i prodali su ga dalje da bi kupili veci motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što si rekao, u njemu je Mitsuboshi elektronika, a tip je isti kao kod nekog Jamahinog skutera, nemam pojma sad tačno kog, ali može da se isčačka po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Septembar 11, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim hvalite ga dosta,pa me jos samo zanima sta je sa potrosnjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 80 i 90 milja po galonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ATVmanijak 0 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Srem Motocikl: Nitro motors Warrior Prijavi odgovor kao problematičan Ma da lep je, odlicno se cuje, jeftin... al mi je marka nekako indijanska, ne znam koliko su kvalitetni. Jesu to Nemci, ali nisam video ni jedan motor ove marke do sad, pa sam malo skeptican Što se tiče same mašine ona je poprilično kvalitetna. Mašina mu je Suzukijeva, jer je tu nemačku firmu kupio Suzuki ili tako nešto. Ima 4 ventila dok većina 125cc ima 2 ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...