stivog 75 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima foruma iz Vlasotinca. Poslednjih petnaestak dana pokušavam da odlučim koji motor da nabavim pa sam tako nabasao na ovaj forum gde sam pročitao dosta stvari koje su mi pomogle. Inače, motor nisam vozio poslednjih 20 godina a sada me, bar tako kaže moja žena, izgleda hvata "kriza srednjih godina". Svima vama želim mnoooogo srećno izvoženih kilometara a sebi i ostalima koji su u mojoj situaciji želim da što pre nabavimo mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 20, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ja mislio samo mene da hvata ova kriza pa sam se uplasio . Dobro ti dosao a ta kriza se lako resava, sednes na motor i provozas se. Lek se uzima lagano 3 x dan, do kraja zivota . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...