Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec volis jurilice preporucujem Kawasaki ZZR 250 oglas-moto berza eto jedan lep primerak , ok cena. ili uzmi neku ljutu dvotaktnu 125ccm masinu, NSR125, Mito125, RG125, TZR125...al se onda pripremi na malo jacu potrosnju jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1511 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovaj RF600 bas kao R1 ili GSXR 1000 , ipak je malo mirniji. Ok je cena, pogotovu ako je motor u dobrom stanju, ostatak, zajebi usijanu glavu i vozi lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da definitifno sam se odlucio da kupim nesto od 125 cc Samo neznam dal Aprilia Ili Cagiva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano Septembar 22, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec volis jurilice preporucujem Kawasaki ZZR 250 oglas-moto berza eto jedan lep primerak , ok cena. ili uzmi neku ljutu dvotaktnu 125ccm masinu, NSR125, Mito125, RG125, TZR125...al se onda pripremi na malo jacu potrosnju jbg Vidjao sam taj motor jedno vreme u gradu i vlasnik ga je sasvim normalno vozio. Cena za stanje i godiste sasvim korektna. Nije da hvalim oglas,vec dajem misljenje Pre bih uzeo takvog ZZR-a nego 2T zujalicu prventsveno zbog potrosnje i cene odrzanja koja je 3-4 puta veca nego za 4T masinu. Motor pruza sve sto je jednom pocetniku potrebno za ulazak u ozbiljniji svet dva tocka - mala potrosnja,jeftino odrzavanje,pouzdana masina,prasta greske.. Jeste da nije za agresivniju voznju zbog skromne snage i dizajna rama,ali sasvim ok motor Takodje nije los izbor ni Suzuki GS500,ali je on ipak malo ozbiljniji motor u odnosu na tog ZZR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan ali malo je na izgled stariji taj zzr ipak aprilia je dosta lepsa ali jeste veca potrosnja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano Septembar 22, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo iskreno meni ni jedan jedini ZZR nije privlacan na oko Ali to ne znaci da ga ne bih vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni meni nije bas sta mislis na Suzuki Gs500 e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano Septembar 22, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim dobar i pouzdan motocikl ako se nadje dobar primerak. Mada je i on malo ozbiljnija masina za pocetnika (bez ljutnje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan ma nema ljutnje drugar taj moj drugar sto se druzim sa njim njemu je prvi motor bio Suzuki bio Gs500e,i jos je kod njega kupio je R6 I sad mu Suzuki stoji i oce da ga prodam,kaze da je dobar samo ima neka sitna ulaganja cena je oko 800 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ni ti bas totalni lajik ako tvrdis da 7 godina teras ATX-a. Preporucujemo ti u 99% slucajeva 125ccm posto su lagani i prosti za savladavanje. Ali. Zapamti uvek ima ono ALI. Ja sam se posle 2 meseca smorio na 125 jer sam uvek morao to pod punim gasom da teram da bih izlazio na brdo ili pak normalno putovao. Uvek je bilo ono eh da ide 20-30 km/h brze bilo bi to to. Tako da me neko razmisljanje uvek natera da pomislim na 250ccm za pocetnicki bajk. Kao nekada kada se posle 14ice kupovao MZ251 I molim te izbegavaj 2T sportske motore, veruj mi mnogo ces se sladje navozati nekim najkedom, choperom ili endurom. *Sa punih 18god smes 35kW = 46KS Hyosunga GT250 Yamahu YBR250 Maraundera 250 Viraga 250 Eliminatora 250 ZZR250 je vec jaci motor 37ks Veci motori od 46ks: Najked trojka: Suzuki GS500, Honda CB500, Kawasaki ER500 Enduro trojka) BMW F650, Aprilia pegaso, Suzuki FreeWind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan pa mislio sam za pocetak da uznem Suzuki GS500 lagan je nije toliko jak 42 ks dobar za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Onako, moz da prodje mali je, malo trosi, jeftin za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna Solidan primerak lepa cena,lep i motor http://www.mojauto.rs/polovni-motori/795339_Suzuki_gs500e_1992_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio 50, RS 50 onaj mali sportski, pa AF1 125, ono sto izaslo pre RS125, pa sam preso na uljaru 750... Moje misljenje je da moze da se preskoci 125cc, sem ako nije cetvorotaktna, lako ubrzava, slabo koci... sa 125icom sam imao jedan pad, sa 750 NITI JEDAN, sad dao bog vozim 900RR i ne razmisljam da padam s' njom Ali, ili 600cc ili 125/250 ali cetvorotaktno... Mozes i ne moras da poslusas, na tebi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Januar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Kasnis samo 16 meseci sa savetom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Moja istorija bajkerizma ti ide ovako: Prvo sam mnogo godina jasio Tomosaki automatik, pa presao na 4 skuter koji i dan danas imam...onda sam kupio Yamahu TZR125 sa 33ks, luda masina skroz i nekako nije za pocetnika. Nikad nisam imao nijedan pad. I prosle sezone sam se ponovio sa Apriliom Pegaso 650 Trail i prezadovoljan sam. Prosla cela sezona a meni Max Speed na bordu 106km/h Samo pamet u glavu, i za pocetak bolje neki enduro ili naked a posle lako ide ka gore. I jos jedna stvar, cim pomislis da sednes na motor > prvo kacigu na glavu pa onda sedaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...