Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan NA prodaju motor suzuki k1 koji sam radio za sebe naravno i sredio ga po mom ukusu... Inace se preradama i farbanjem bavim pa sam se samim tim odlucio na ovako nesto..... Motor na sebi ima trkacke opreme koja jako vredi... Ima IRC prednje kocnice, ima WP ogibljenje i prednje i zadnje znaci amortizeri su i prednji i zadnji WP adreani ,ima kompletnu granu ceo auspuh SCORPION, Odradjen je kompletan servis.... svecice denso,plocice ,ulje +filter ulja, filter vazduha, ulje kocnica... ima kao nov lanac i lancanike ima gume odlicne... Mislim motor sto se ulaganja tice ima samo registraciju ...istekla je... Za motor moze zamena tipa neki motor ili auto do 1500e.... i ostatak kes... CENA je 4150e u zameni a za kes NARAVNO DOGOVOR.... Motor sa ovom opremom vredi mnogo vise ali slabo ko to ceni.... OVO JE MOJ MOTOR MOJA CENA Kome se svidja i ko ceni on ce i pricati dalje kome se ne svidja i ko ne ceni ne mora da ulazi u diskusiju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan NA prodaju motor suzuki k1 koji sam radio za sebe naravno i sredio ga po mom ukusu... Inace se preradama i farbanjem bavim pa sam se samim tim odlucio na ovako nesto..... Motor na sebi ima trkacke opreme koja jako vredi... Ima IRC prednje kocnice, ima WP ogibljenje i prednje i zadnje znaci amortizeri su i prednji i zadnji WP adreani ,ima kompletnu granu ceo auspuh SCORPION, Odradjen je kompletan servis.... svecice denso,plocice ,ulje +filter ulja, filter vazduha, ulje kocnica... ima kao nov lanac i lancanike ima gume odlicne... Mislim motor sto se ulaganja tice ima samo registraciju ...istekla je... Za motor moze zamena tipa neki motor ili auto do 1500e.... i ostatak kes... CENA je 4150e u zameni a za kes NARAVNO DOGOVOR.... Motor sa ovom opremom vredi mnogo vise ali slabo ko to ceni.... OVO JE MOJ MOTOR MOJA CENA Kome se svidja i ko ceni on ce i pricati dalje kome se ne svidja i ko ne ceni ne mora da ulazi u diskusiju.... Broj mobilnog 063340470 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, srecno sa prodajom... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, steta sto moras da ga prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 19, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au sine, svaka ti cast ! Sredjeno sa stilom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Isprazni sanduce ako ti nije problem,nema sanse da ti posaljem PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, steta sto moras da ga prodas. Hvala ti ...iskreno ne bi ga prodavao odusevljen sam sa motorom i kako ide i kako izgleda.. i mnogo oko men koji znaju motor ..iskreno vezao sam se bukvalno za njega jer sam ga dugo radio... Ali moram da prodam i da se nadam da cu naici na opet nesto ovako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au sine, svaka ti cast ! Sredjeno sa stilom ! Hvala Jasminko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isprazni sanduce ako ti nije problem,nema sanse da ti posaljem PP... Ispraznio sanduce.... Ako ne uspes opet posalji mi na email janjke.prerade@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 20, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Jedinstveno i zanimljivo i mocno. Ovako nesto treba uzivo videti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera - ovo je stvarno sa ukusom odrađeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Daco, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor oko cene ...tipa spustio bi cenu za registraciju i prenos.... A moze i zamena za astru dizel , vectru dizel...ili tome slicno .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad bih rekao da je ovo k1, nikad, ali nikad... Perverzija, bruka, strasno, svrsio sam u trenutku kad sam video Prelep bre! SVAKA CAST KRALJU ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Octobar 10, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad bih rekao da je ovo k1, nikad, ali nikad... Perverzija, bruka, strasno, svrsio sam u trenutku kad sam video Prelep bre! SVAKA CAST KRALJU ! Izgleda kao k8, kosta kao k4-k5 ali je k1, verovatno najlepsi k1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 10, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad bih rekao da je ovo k1, nikad, ali nikad... Perverzija, bruka, strasno, svrsio sam u trenutku kad sam video Prelep bre! SVAKA CAST KRALJU ! Izgleda kao k8, kosta kao k4-k5 ali je k1, verovatno najlepsi k1. slazem se u potpunosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, steta sto moras da ga prodas. Pa kako bi inace zaradio ako ga ne proda... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ima i radijalnu rucicu prednje kocnice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi..... Motor je sredjen bukvakno tip top skroz.... tako da samo jos ostaje da se registruje i vozi... a kazem spusticu cenu za registraciju i prevod... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 3900e... a i kompezacije neka moze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 3900e... a i kompezacije neka moze... 3800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan raspolozen sam ovih dana islo bi to jos dole za ozbiljnog kupca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan raspolozen sam ovih dana islo bi to jos dole za ozbiljnog kupca.... 3700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...