Chengelle 30 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zanima me kakvi su to motori,u stvari vise me zanima rf 900! ali bih voleo da cujem vasa misljenja u vezi njih i iskustva!!!! unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 19, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan neznam puno o njima, al su brutalni, drugar ima RF900, i fantastican je motor, pravi sport-turer, ide ko blesav a moze i na dalje relacije s njim,i ja sam pri kupovini razmisljao izmedju RF 600 i Honde VFR 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan drugar rf900. kad ga je uzeo bio je bukvalno kao nov, za nepoverovati. na prvoj zameni ulja imao je metalnih opiljaka, ubrzo posle toga otišla mu je četvrta brzina. dečko nija baš nežan na gasu tako da je ubrzo počeo da guta ulje, urađen, opet crkao menjač, sad opet ne pije ulje. a bio je kao nov. ja bih zaobišao RF900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...