steph 89 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem TDM 850 1999god, motor je u perfektnom stanju, ima MRA vizir, Givi E45 Monokey, LSL korman. Registrovan je do maja 2012, presao je oko 40.000, upravo je uradjen servis (ulje i filteri), na pocetku sezone su promenjeni lamela i akumulator, gume su lose, izgurace dok traje lepo vreme, lanac i lancanici - odlicni. Imao sam klizanje sa njim, zimus na snegu, po gradu, znaci nije ga vozila baba do prodavnice i slicno. Bile su ostecene 2 bocne plastike, vizir, volan, rucka, retrovizor i kofer. To je sve lepo sredjeno/zamenjeno, ostao je samo levi retrovizor koji ima malu naprslinu. Motor ima 1 manu: na instrument tabli je izgorelo nesto od elektronike sto "tera" brzinomer i obrtomer, tako da na tabli samo funkcionise skala za gorivo, lampice za ulje, neutral i dugo svetlo. To je crklo kada sam palio motor na kablove, a nisam uspeo da nadjem polovnu tablu za ovaj model za neki pristojan novac, niti sam pokusavao da to nesto "buzdim" i popravljam jer se plasim da je ne ubijem potpuno. Meni ne smeta, gledam brzinu na navigaciji.... Da sumiram: radi, pali, ide i jos izgleda super. Cena 3000e (moze zamena za 300.000 dinara, ako mi neko mahne ispred ociju sa dovoljnom kolicinom casha - moze da ga dobije i jeftinije) Kontakt: 063.10.50.666 Stefan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan prodat u rekordnom roku ide lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...