raskosur 22 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2002 godiste, na mom imenu presao po satu 20 000, dobre gume, lanac lancanici DID, zamenjene kocione plocice, ulje, semerinzi viljusaka...kofer Kappa 46l, U principu je sve ovo zamenjeno pre nekih 3 000 kilometara, ulaganje nema... Cena je fixna 2300 eura... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor se dobija i nov puig vizir koji treba svakog dana da mi stigne iz louisa...MOGUCA ZAMENA ZA NEKI NAKED TIPA BANDIT S, HORNET S, ITD... 064/212-2639 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma korektan motor, na mom imenu presao oko 25 hiljada, dobre Dunlop SportMax Q2 gume, didovi lanac i lancanici, zamenjene prednje i zadnje plocice ulje, semerinzi prednje viljuske,svecice, bez ulaganja...Uz motor ide Kappa kofer 46 litara i Puig vizir model naked(porucen iz Louisa,treba da stigne), zadnji blatobran.... Cena je 2300 eura, odgovara mi zamena za motor koji je pogodniji za put, posto se spremam za put u Spaniju(sto je i razlog prodaje)...tipa Bandit S ili Hornet S Motor je registrovan do aprila 2112 godine 064/212-2639 Rasko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nece niko da se dzora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri jel ovaj moj oglas na nekom Bojkotovanju ili sta, vec sam se zabrinuo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sezona skoro pa gotova, malo da spustim cenu 2200 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan 2 000 EURA FIXNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga video uzivo ali jako je lep. Malo je falilo da ga ja uzmem pre nekih mesec ipo,ali je fazer prevagnuo. Srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je uspelo da ga registrujes na 100 godina? Lep je SV,srecna prodaja. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mala greska za registraciju, ja se izvinjavam...rekistrovan je do aprila 2012 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam sad seljak napisao "rekistrovan"....strasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je i vizir...uskoro kacim nove slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za Alfa Romeo 156 ili 147 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan da sad imam 2k euro , pazario bih ga u roku od odma`, pa da imam dva; kad vidim šta se sve može kupiti za te pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo baš sviđa al mojoj suvozačici ne tako da vozam i dalje veliko i udobno sedište sa dosta rezerve snage u motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan sta ces druze kriza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kriza nego meni bila stvar izbora.Mada i dalje gledam svakog SV-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan ni mojoj suvozacici se ne svidjaju naked motori...ali ko njih sta pita.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za Alfa Romeo 156 ili 147 Dali te zanima zamena za: http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/755012_Alfa_Romeo_156_1998_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Opasan autic, ali nemam ja uslova da vozim to a da se ne stiskam....hvala na ponudi u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca i neka zamena za mazdu mx-3, micubishi eclipse, Bandit S, Hornet S...MOZE I MOJA DOPLATA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka fotka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti lepe fotke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...