vladica 35 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skuteraši, evo ja posle 3 god. bez motora planiram da uzmem neki veći skuter, pa mi je na pameti pomenuti model honda cn250. Kod mene u Nišu ima 2komada na prodaju, u ne baš odličnom stanju, ali mašine su im odlične, rade kao sat. Nema baš mnogo podataka o njima, retke su (kod nas) pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa ovom mašinom, da li da pazarim ili da skupljam pare za nešto novije? Inače ove što sam gledao su 96 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Skupljaj ti pare za nesto novije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čuvena Honda Helix, možda prvi maxi skuter u modernom obliku. Mislim da je agregat isti kao na mojoj mašini (honda 250cc). Što se tiče agregata, delovi bi se i našli (isti ima i Honda Jazz i FES Foresight), ali za plastike i ostalo - teško. Takođe, 96. godište je dosta matoro, čak i ako je dobro očuvan primerak, ako negde naletiš na 2001, možda vredi razmisliti. Ne mogu da odolim, moram da kažem ovo je ubedljivo najružniji skuter koga sam u životu video. Ne kažem ništa, možda je potpuno funcionalan i radi posao, ali, pobogu, koliko je gadan! Kao da je iz crtaća izašao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste malo ružnjikav, ali ima nečega i u toj ružnoći... nekako je specifičan, a i vrlo lako može da se napravi neki mali custom, gledao sam kakve sve prerade na netu ima, samo da se prefarba drugačije, već liči na nešto. Ja sam o tom motoru 250 čuo samo reči hvale i to mi je najbitnije u ovom slučaju, hoću pouzdasnost, neću da dajem novac za novijeg kineza, jer se ne zna kad će da ti stane negde... Probao sam nekako je i u vožnji drugačiji i osećaj za kormilom, a uz to mislim da je rastojanje između točkova veće od bilo kog maxi skutera. Ima mesta da se opružiš (noge) i to mi se svidja. Za neki x9 ili majesty boga mi treba još dosta novaca, a ovo bi mi bilo super za posao i grad i eventualno neka relacijica vikendom... A za te pare koliko košta mogu da kupim ove novije male od 50ccm, a ja kao čovek od 100 i kusur kila to ne želim da vozim. Interesovalo me samo to oko delova ili još bolje ako je neko imao iskustva sa ovim motorom da mi kaže određene stvari, da li ima delova itd... Hvala na predhodnim odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, mene su savetovali da uzmem noviji skuter kada sam gledao X9 2001. godišta, ali nisam se pokajao jer sam uzeo dobar komad. Ukoliko taj Helix detaljno pregledaš i utvrdiš da je u zaista dobrom stanju (u smislu da mu važne stvari kako treba - agregat, ram, upravljanje, kočioni sistem, elektrika), ima šanse da ga koristiš bez većih havarija. Ali, obavezno kod dobrog majstora i da ga detaljno pogleda! Nadam se da se nećeš pokajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste malo ružnjikav, ali ima nečega i u toj ružnoći... nekako je specifičan, a i vrlo lako može da se napravi neki mali custom, gledao sam kakve sve prerade na netu ima, samo da se prefarba drugačije, već liči na nešto. Ja sam o tom motoru 250 čuo samo reči hvale i to mi je najbitnije u ovom slučaju, hoću pouzdasnost, neću da dajem novac za novijeg kineza, jer se ne zna kad će da ti stane negde... Izaci ce te i ovaj helix dosta para dok sve budes namontirao kako zelis. Moj ti je savet da gledas nesto novije, sezona lagano prolazi ti skupis parice i cekas da pocnu da padaju cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 23, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, reci po kojoj ceni si ga nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan 600E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije mrsko, napiši ovde (iskrene) utiske posle npr. mesec dana korišćenja. Do tada bi trebalo da isplivaju neke skrivene mane i problemi, a takođe ćeš do tada već imati osećaj koliko je funkcionalan. Kakvi god utisci bili, mogu da budu poučni i korisni drugima koji se razmišljaju o sličnoj kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13207 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Helix je dobar skutercic i ima svoj krug entuzijasta. Generalno je dobar skuter. Prostran, jednostovan, pouzdan... Sa tehnicke strane od mene ima zeleno svetlo. Cene padaju iz mesec u mesec i mislim da ces vrlo brzo skupiti kes za masinu koja je tehnicki i dizajnerski naprednija. Pokupices nekada klinkicu, ispozirati na 40km/h... Znam da ti treba masina za drum ali, mislim da je i bitno da ostavis utisak na drumu i da te respektuju a ne da te vide kao neka kolica za malter. Jednostavno, Helixa je pregazilo vreme. Skupi neki kes, zadeni u stek i cekaj, kad tad ce nekoga zasvrbeti ili ce se zaglibiti pa svidjalo mu se ili ne morace da prihvati tvoju ponudu. Evo stize jeze, zima... Bice tu prilika, Ako je frka, mozemo da ti napravimo jedan rezime skutera do 1000 eur i da u skladu sa tvojim kriterijumima koje ces nam napisati, izaberemo naj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim, pre dva dana sam pazario helixa. Prvi utisci su sto se voznje tice, odlicni. Fino ide, ima dobar zvuk, pali iz cuga, dobro koci. Odusevila me udobnost, ne oseca los put, prosto neverovatno. Polozaj vozaca je bas onakav kakav mi odgovara, opustancija... E sad, malo je neugledan, potrebno je sredjivanje, neke plastike otpale, dva migavca polomljena, izgreban... Treba da se registruje, sto ce biti reseno ovih dana... To su prve impresije... Pozdrav. placen je 450E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ti kupovinu i da te lepo služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan odlican skuter ,srecno da se vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mator je ali i dalje mu je fensi dig. tabla... Inace, ovih dana ne silazim sa Honde... Registrovana je, ulje zamenjeno, još par sitnica... Prezadovoljan sam za sada, potrošnja ne prelazi 4 litara, putna brzina 90km/h, samo peva. Prtljažnik je priča za sebe, kaciga, jakna i plus mesta koliko hoćeš. Staju 5 flaša cc 2 litara i pampers džambo pakovanje, probano pre par dana. Ružnjikavo motorče, ali itekako služi svrsi... Farbanje sam odložio za sledeću sezonu. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ono 166, maximalna brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, kad se upali kontakt popale se sve sijalicke, i odbrojava do 199 na brzaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan skuter, istovremeno ubibože ružan i mega gotivan - potseća me na X-wing, Tie-fighter i slične letilice iz Star Warsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Jun 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Opisi ga u temi "vozili smo" Inace, meni se svidja,dizajn iz 90tih,digitalna tabla,sediste-fotelja i gomila prostora pa sta vise ocekivati za 450e? U zdravlju ga vozio!. Mislim da je od njega nastao kymco dink.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hondi vraćen stari sjaj.. Evo kako sada izgleda 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuuuuuu mnogo gotivno ovo čudo izgleda! Samo još kada bi auspuh promenio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nije u planu, ali hvala na sugestiji i ja sam o tome razmisljao. Ovaj fabricki bas bezveze izgleda a i mnogo je tih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano April 29, 2013 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas si ga lepo sredio. Sa srecom da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 4, 2013 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prikljucim Vladinoj temi. Sada smo dvostruko brojniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini, da te dobro služi... Super izgleda. Osim motora, imamo i istu marku kacige Uh, kako ja da nabavim ovaj nosač kofera? Ovde kod nas nema, jedino da pravim improvizovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...