TENERAS 17 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam, prijatelji imam problem sa lamelom na super teneri. Naime posle tezeg off road-a otkazala lamela pocela da proklizava i osetim lomi nesto unutra jedva se dovucem kuci... otvorimo deklo unutra havarija jedna od lamelica pukla skroz opiljci na sve strane korpa na jednom mestu isto pukao zub ocistio sam sve izvadio narucio novu lamelu al nisam nasao korpu ispustio svo ulje karter ocistio novi filter pa me sad zanima kazu mi svi da nebi trebalo da bude problema sa korpom zato sto je taj jedan zub na njoj pukao ostalo je sve ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se POPSY ju na PP on ima iskustva sa lamelama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...