quasaar 1027 Napisano Septembar 14, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da proverim da li mi je ispravan centralni amortizer na Varaderu posto sumnjam da je oslabio t.j. da manje vise samo opruga jos radi. Amortizer se relativno lako skida i planiram to da uradim za par nedelja kada vec ne bude ovako lepo vreme. Ima li neko ideju kako bih mogao da ga proverim, testiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 14, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog ima sa desne strane skroz dole jedan regulator u +/-, okreće se ga sa šrafcigerom. Kod zatezanja u + postao je trvrd ko ..... i morao sam ga vratiti, inaće bi me izbacio iz sedla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 14, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod mene ono za podesavanje ali je max a meni se cini, a kao sto smo i gledali u Rumuniji deluje da je premekano cak i tako. Pa ako neko zna ako ga skinem kako da ga testiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...