Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan V Strom 1000, 2004 god, u sasvim korektnom stanju, presao stvarnih 48000 km, prednja gima potpuno nova, zadnja bila nova do pre neki dan, al je neko isekao pa sam morao da stavim polovnu kako bih se iz Bosne vratio kuci. od opreme skorpioni, rol barovi, xenoni, zadnji kofer, povisen givi vizir, uticnica 12v, registrovan do kraja maja 2012. god. cena oko 4000e (dogovoricemo se, imam 3 motora). fotke mozete pogledati na facebook-u, Mijailovic Dragan Mimi. tel. 065 8065-732. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 12, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan дај закачи слике и овде ... немају сви фејсбук ... или бар неће да га имају! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan дај закачи слике и овде ... немају сви фејсбук ... или бар неће да га имају! Drugare, zakacio bih ja, ali NEMAM POJMA KAKO!!!!! ne snalazim se ja sa ovim sokocalom bas kako treba. Moj klinac to zna, ali neznamo da smanjimo slike. ajd zamolicu ga da proba, izvini, ali stvarno je tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mala pomoc kad sam vec otvorio profil da bi ga pogledao..lepa masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 12, 2011 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Најлакше "смањити" слике је скинути их од фејсбука. Отвориш слику на фејсбуку која ти се свиђа и коју желиш да ставиш на оглас. У доњем десном углу имаш опцију "Download", ту кликнеш, уснимиш у рачунар и овде је аплоадујеш. Заборавих да кажем, супер мотор. Срећно са продајом. Promenio Septembar 12, 2011 član pivarabip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 12, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pomognem kolegi! Srecna prodaja, lep motor! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Zeljkamp, evo nagovori ja i klinca, i on se snasao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Da nisam pazario Burgmana ovo bi mi bio izbor. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 13, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan meni je taj motor prvi u ciljnoj grupi za kupovinu , čak imam uštekano i par hiljadarki, al dzabe ..dok ja prodam STeneru...ode stromic inče ..druže ... mnogo mi se doima, lep motor...ako se i pored 3 komada odlučiš nekad za zamenu, šalji PP odma dodjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za OFF, ali samo da pitam jel mi se cini ili su ovo neke slike sa Transfagarasana Lep motorcic nema sta! Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 14, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za OFF, ali samo da pitam jel mi se cini ili su ovo neke slike sa Transfagarasana Lep motorcic nema sta! Srecno sa prodajom Jesu drugare, ove godine krajem Juna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Septembar 16, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, kakav je ovo motor! Juče sam bio do Dragana, provozali se malo, oduševljen sam! Motorina je do OO. Jel treba bubreg nekom? Ko ima love da ga uzme, ima lepo da se navoza! A TEK ZVUK!!!! :care: Oni škorpioni ubijaju! Nek je srećna prodaja, mnoooogo ću zavideti onom ko je u prilici da ga uzme! A da je prilika .. jeste. Je*o me tajming! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za OFF, ali samo da pitam jel mi se cini ili su ovo neke slike sa Transfagarasana Lep motorcic nema sta! Srecno sa prodajom Mora ovaj "rumun" da pita nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan dosta njih koji me zovu nisu razumeli, bocni koferi se ne prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71151-burgman-650/page__gopid__1151362#entry1151362 MOZDA ZAMENA ZA BURGMANA I DOPLATA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...62#entry1151362 MOZDA ZAMENA ZA BURGMANA I DOPLATA? ne hvala, menjam motor za kes, otud i ta cena. imam ih dovoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 16, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...62#entry1151362 MOZDA ZAMENA ZA BURGMANA I DOPLATA? ne, hvala, jos mi je klinac mali za to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Septembar 18, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan dosta njih koji me zovu nisu razumeli, bocni koferi se ne prodaju Ok, skontao sam za bočne kofere, a piše ti u oglasu da ide i kofer. Koji (koliki) je taj što ide uz motor? Ima li neka slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 19, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan dosta njih koji me zovu nisu razumeli, bocni koferi se ne prodaju Ok, skontao sam za bočne kofere, a piše ti u oglasu da ide i kofer. Koji (koliki) je taj što ide uz motor? Ima li neka slika? Uz motor ide zadnji kofer Givi, 34l sa dva kljuca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 21, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Otputovao za Sabac za 37oo e. Novom vlasniku zelim puno bezbednih i bezbriznih kilometara. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...