Mija 180 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi bas mi je milo sto smo opet osvezili ovu temu....ponovo sam je pogledao od pocetka....bas me je ugrejalo u ove zimske dane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ne objavljenih snimaka,kad ostanes bez goriva na samo 1km od Igumenice,a drugar Sinke vec brcka papke u moru ...i naravno uvek bilo,ko se zadnji smeje najsladje se smeje..... kad nije hteo da mi donese gorivo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :lol2: :lol2: Covece, stomak me bvoli !! Sta god da ti je rekao, odradio te bratski! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHA,e SHOW, a daj bre chichino,mislice ljudi da sam zloba (a ja u stvari samo kradem na sitno po tempu) ,kazi ljudima kako je stvarno bilo i kako sam u suprotnom smeru isao da ti donesem gorivo,al dobar si glumac nema sta U bre ajmo negde sto pre!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre chicha,malo sale nije na odmet Sta se zapravo desilo: Ostanem ja tako bez goriva na dva km od Igumenice i tako na leru spustim ragu jos 1km tacno ispred table koja obelezava 1km Igumenica!! Ej vidi se more,a mi bez goriva!! Stanemo pored u zaustavnu traku kad ono tik ispred mojih nogu prazna kanta od benzina (sreca),a preko puta nas pumpa (opet sreca).Uze Sinke tu kantu i kao sto je rekao,ode do pumpe u kontra smeru(CAR!!),a meni se nesto svrljalo po onoj vrzini pored puta,te ugledam mobilni telefon ,koji je neko verovatno bacio jer je stari model, i sine mi ideja da napravim onaj prvi klip (kao ja njega zovem,pa razlupam telefon )...tako se mi lepo nasalismo u toj muci... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre chicha,malo sale nije na odmet Sta se zapravo desilo: Ostanem ja tako bez goriva na dva km od Igumenice i tako na leru spustim ragu jos 1km tacno ispred table koja obelezava 1km Igumenica!! Ej vidi se more,a mi bez goriva!! Stanemo pored u zaustavnu traku kad ono tik ispred mojih nogu prazna kanta od benzina (sreca),a preko puta nas pumpa (opet sreca).Uze Sinke tu kantu i kao sto je rekao,ode do pumpe u kontra smeru(CAR!!),a meni se nesto svrljalo po onoj vrzini pored puta,te ugledam mobilni telefon ,koji je neko verovatno bacio jer je stari model, i sine mi ideja da napravim onaj prvi klip (kao ja njega zovem,pa razlupam telefon )...tako se mi lepo nasalismo u toj muci... Kraljevska fora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 1, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan e ladno sam popio foru sa mobilnim...ha, ha... jaki ste nema šta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, jel si lud da se toliko prica u romingu,nebi ti se taj Sinke javio da trosi kredit taman da gori Tenera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reci da je odlican putopis, svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis ! Sto ste vozili vozili ste, Mija je presao na Majesti a sa njim ce stici do Arandjelovca plafon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...