Guest gasa Napisano Avgust 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisammogao da verujem sta mi se desilo...zgrozio sam se..pazite sad ;D idem ja lagano svojom trako, a na bankini suprotne trake parkirana su kola...u jednom momentu covek izlazi sa te bankine i ukljucuje se u moju traku...ja sviram ko manijak i kocim, i jedva prolazim kroz iglene usi(kako bi neki rekli)sa njegove desne strane, a on mrtav ladan samo nastavlja i svira mi u fazonu da li si ti normalan, sta radis to? Doslo mi je da ga vadim iz kola(nova dacija logan) ili da vadim kljuc od kuce i da je grbem u prolazu...ali sam nekim cudom ostao smiren Ova prica nema poentu, samo sam hteo da je podelim sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10001 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 4484 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan prijatleju ti imas problem s kocnicama kad nisi uspeo da ukocis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da da, to su te ubice u novim Dacijama :) Nisi jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 14, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan prijatleju ti imas problem s kocnicama kad nisi uspeo da ukocis ...imaš problem i sa živci, kad nisi uspeo da se iskuliraš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da, to su te ubice u novim Dacijama :) Nisi jedini... \ Ma da su samo nove Dacije, ne bi bilo problema. Problem je sa svim ovim chobanima i primitivcima koji su doshli ko zna odakle, pokupovali nove i brze automobile na kredit a ne znaju da voze ni bicikl, a kad udju u grad beze od tramvaja i preskacu tramvajske shine da ih ne udari struja. E takvih je mnogo, i to je glavni problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 14, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan chovek u kolima daje levi migavac i ja krecem desno od njega da prodjem kad on pun gas na mene, jedva me promashio... ukljuche ljudi migavac i sa njim teraju ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim skoro svi smo imali vrlo slicno iskustvo pa mi dodje da napisem za novine clanak OPREZ - STIZU VOZACI AUTOMOBILA...mislim da bi bio mnogo korisniji od onog koji smo svi toliko komentarisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan E...upravo tako...godine bede bile, ljudi nisu vozili kola, mnogi od njih stasali i ozenili se, pa dosla na red i prva kola da kupe (prevarili ih ovi bankari sa kreditima, cini se da moze...), i sada posle mnogo godina seli u kola...Ja cim vidim novu Daciu ili Zastavu 10 zaobilazim u sirokom luku...odma' znam da je neki .... koji se ne razume u kola, jer ih nikad nije vozio, i hoce da kupi "sigurno"..."novo je ipak novo"... i onda nastaje teror i komika istovremeno na ulicama.... Ah da...posebno sam podozriv i prema malim novim autima...u njima ili sedi neka bogata cerka koja je tek polozila (kupio tata) i kuca poruku na mobilni, sminka se, razgovara, gleda u radnje okolo..., ili sedi tek pecen vozac koji je kupio eto mali, spretan auto, zgodnije mu da manevrise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bi stare LADE koje su vise i nego opasne (trule, bez retrovizora,itd) koji voze po sistemu ja cu da prodjem a ako zakacim boli me ku??? jer inako je skuplja registracija nego kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sva motorna vozila sa PA registracijom... Izvini Dirrty, ti si ipak dete sa Vozdovca.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre? Pa IGLENE USI su svakidasnica za prave Bajkere, Bolje da si stavio tvoju sliku umesto naslova, bilo bi strasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...