ivan-636 0 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: bern Prijavi odgovor kao problematičan IMAM KAWU 2006GOD ZX-6R;SADA BI HTEO URADITI MU AKRAPOVIC AUPUH SAMO ZADNJI LONAC ILI TOP I HOCU DA MU MALO NABACIM SNAGE.PA ME INTERESUJE KOLIKO JE AKRAPOVIC AUSPUH ALI DA SE CUJE ONO SPORTSKI.I DA LI IMA NEKI TJUNING CIP DA SE UGRADI ZA SNAGU I NARAVNO CENA,A KADA SMO KOD TOGA INTERESUJE ME ALARM DA LI IMA I KOLIKA JE I NJEMU CENA.MOLIO BI DA MI ODGOVORITE ILI DATE NEKI STRUCNI SAVET. IVANDIS_@HOTMAIL.COM UNAPRED HVALA VAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 13, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak poseti deo foruma koji se odnosi na predstavljanje clanova. A takodje bi mogao da ne otvaras dve potpuno iste teme. Znaci predstavi se jer je red, i obrisi jednu od dve teme koje si postavio u garazi jer je besmisleno zatrpavati forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, i iskljuci Caps Lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, i iskljuci Caps Lock! Caps Lock, ili velika slova na netu podrazumevaju da viches.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I nema potrebe da ostavljas mail jer cemo ti odgovoriti ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Avgust 16, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan uh al ste natrpali choveka... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10035 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Momci drzite se teme da nebi gumica radila Ugradnjom akrapovica neces nista dobiti na snazi nego na buci.A trebas dase motor usteluje za taj top pa tek tada mozemo da pricamo o nekom poboljasnju KS i obrtnog momenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan-636 0 Napisano Avgust 24, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: bern Prijavi odgovor kao problematičan Momci drzite se teme da nebi gumica radila Ugradnjom akrapovica neces nista dobiti na snazi nego na buci.A trebas dase motor usteluje za taj top pa tek tada mozemo da pricamo o nekom poboljasnju KS i obrtnog momenta ma ok ali interesuje me kolika je cena AKRAPOVICA ja sve to mislim da odradim u ovlascenom servisu KAWE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 27, 2007 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da zvucim nekulturno ali to sve mozes da saznas i ako pozoves servis mislim na cenu ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1691 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 821 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan :o au sta mi da radimo u selima Srbije kad su na zapadu neobavesteni :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...