Popivko 0 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa paljenjem. Motor je xj900 91god. pre nego što je došao kod mene je malo radio a više stajao, kad je poslednji put paljen radio je jako kratko i ugasio se. Dakle problem je sledeći, nemam varnicu na svećicama. Bobine nisam proveravao ali dosta ljudi mi kaze da je malo verovatno da obe riknu od jednom. Skinuo sam (bar ja mislim da je to nemoj te zameriti ako nije) komutator i odneo kod elektronicara i on kaze da ne radi a da ne moze da ga sredi jer je zalepljeno i zaheftano na neki cudan nacin pa pre nego sto uradim nešto što ne bi trebalo, ocu da vas pitam šta mi je činiti, i gde bi mogo da nadjem taj deo, koga kod sam pitao kazu crno mi se piše. U napred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan stupi u kontakt sa JOSKOM-ja ga ne poznajem ali iz prica ostalih kolega kazu da covek cuda cini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...