JankoR 471 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo i poučno premda je i meni u planu Hilandar. Jedno od boljih mjesta za opuštanje-Amaro-kafić na pjeni od mora u Kumboru. živjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci ? Fantasticna tura i fantastican putopis ! Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hilandar motorom, super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je melem po ovakvom vremenu,uzivao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, eto prve ture za sledecu godinu... a ja razmisljam kuda cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura ,ja sam planirao da sledecu sezonu jedna od voznji na mojoj vespi bude i poseta Hilandaru. P.S jedna korisna informacija za ostale bajkere. Put Valjevo - Loznica je uradjen i presvucen novim asvaltom tako da moze fino da se vozi i uziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan + jedno pitanje: Zasto niste isli motorima i do Uranopolisa nego vas odvozila i dovozila "gazdrarica" iz Jerisosa? Pa daleko jednostavnije (sigurnije) nam je bilo da motore ostavimo u dvorištu "gazdarice", nego da ih ostavljamo u Uranopolisu na javnom parkingu... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima. foksimus: Kad su u pitanju troškovi putovanja, negdje od 300 - 350 EUR sam ja potrošio (od toga 150 na gorivo), ali napominjem da je to sve relativno i u najvećoj mjeri zavisi od vas samih i vaših navika. Mi smo odlično prošli sa smještajem jer dosta toga nismo platili. Nismo se rasipali ničim, ali hrane, piva i kafe nam nije falilo. Dukagss: Okin je uglavnom odgovorio na tvoje pitanje, a i samo druženje sa "gazdaricom" koja je tek zakoračila u treću deceniju samo po sebi nije nam teško palo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 4, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan + jedno pitanje: Zasto niste isli motorima i do Uranopolisa nego vas odvozila i dovozila "gazdrarica" iz Jerisosa? Pa daleko jednostavnije (sigurnije) nam je bilo da motore ostavimo u dvorištu "gazdarice", nego da ih ostavljamo u Uranopolisu na javnom parkingu... :moto3: Onda je jos jednostavnije da uopste niste kretali motorima al' razumeli smo se Hvala na komentarima. Dukagss: Okin je uglavnom odgovorio na tvoje pitanje, a i samo druženje sa "gazdaricom" koja je tek zakoračila u treću deceniju samo po sebi nije nam teško palo. Pozdrav! Cisto iz tehnickih razloga pitah da slucajno nije problem (ili ne postoji) parkiranje u malom Uranopolisu jer nisam bio a.., kad ono medjutim hm, jasnije je! Pozdrav i vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Cekasmo i docekasmo putopis sa ovog putesestvija, za koji smo mi sa ove strane krive Drine znali od samog pocetka! Jos jednom hvala na fotografijama i tekstu posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 5, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 6, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ... i Uranopolis ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo........ lepa tura, lepa voznja, vidim uzivate...........tako i treba. Ja sam isto tako kao i vi bio na Svetoj gori nedavno, otisao 01/12 i vratio se 05/12/2011. Bilo malo sveze ali..........prelepo. Pozdrav....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 422 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis! Vidi se da vam je bilo zanimljivo! Nek ste se nauživali, a i mi ovako sa vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lep putopis propracen jos lepsim fotografijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo a Hilandar je jedinstven i neponovljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci... odličan pupopis, odlično putovanje, odličan (5)... hahaha Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prefesore. Dugo nisam dobio 5 u dnevnik Hvala i ostalima naravno! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Januar 21, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan like Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...