slekic69 11 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Neproverena informacija da je poginuo Ratko Panajotovic iz Obenovca, clan foruma, sampion Srbije u klasi 125 i vlasnik moto servisa. Navodno je udario u kamion u ulici gde mu se nalazi servis, na izlasku iz Obrenovca prema Sapcu. Da li ima nekog iz Obrenovca sa saznanjima o ovom udesu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Neproverena informacija da je poginuo Ratko Panajotovic iz Obenovca, clan foruma, sampion Srbije u klasi 125 i vlasnik moto servisa. Navodno je udario u kamion u ulici gde mu se nalazi servis, na izlasku iz Obrenovca prema Sapcu. Da li ima nekog iz Obrenovca sa saznanjima o ovom udesu? Ja nisam iz Obrenovca ali na zalost mogu da ti potvrdim da je ta informacija tacna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Septembar 3, 2011 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I Šampioni ginu. Sjajan mlad momak, za uzor. Ne volim da učestvujem u ovakvim temama al sam ga poznavao. Kakva tragedija i tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga :'( Saucesce porodici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wladimir85 0 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prica se da je uzeo da proba motor od drugara i pri velikoj brzini ga je isekao kamion koji je skretao.Poginuo je nekih 100m od svoje kuce,inace jedan ocevidac kaze da je okrenuo glavu na stranu pre nego sto je udario u kamion tako da mozda zbog toga i nije video kamion koji skrece.Navodno je kamion vozio njegov komsija koji nije imao dozvolu.... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Bog da ti dušu prosti Ratko. Nisam mogao da verujem kad sam čuo. Stvarno je bio momak za uzor. Kada sam ga upoznao bio sam iznenađen, mlad, 1989. godište, a imao sam utisak da razgovaram sa čovekom ne mnogo mlađim od mene. Jeste, bio je šampion u 125, vlasnik servisa, ali iznad svega kakav momak... Tuga, tuga, nemam reči. Iskreno saučešće njegovoj porodici. Ne znam šta se zaista desilo, ali sada je gotovo, Ratka više nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pochivaj u miru druze, saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je poverovati da neko koga si video pre par dana vise nije ziv. Ratko je zaista bio sjajan momak. Saucesce porodici. @slekic69 Druze, nazalost treba da skines upitnik sa naslova teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wladimir85 0 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/174161/Motorom+pravo+u+smrt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu je bio nick na BJB-u? Neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Septembar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Tuga :'( saučešće porodici i pijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu je bio nick na BJB-u? Neka mu je laka crna zemlja... RATKO SX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan bem ti zivot vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsija neka mu je vecna slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Septembar 4, 2011 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Do večeras sam imao neku nadu da nije on. Sad, sa velikom tugom cepam vizit karte, brišem telefone, ostaje trajno sećanje. Iako As, hteo je da me podučava vožnji. Strašna tragedija. Za utehu pomišljam, Bog priziva sebi samo pravednike, možda mu se tamo negde ostvare snovi. Molio bih da neko kaže vreme sahrane, nemam snage da okrenem porodicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan tuga ...mladost, saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, imao sam prilike da ga upoznam i ostao mi je u lepom sećanju. Moje iskreno saučešće :'( :'( :'( . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici.RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Velika tragedija. Nisam ga poznavao licno ali ono sto znam je da je bio veoma vredan. Vozio je trke, studirao, i pored tih obeveza imao vremena za svakoga ko mu doveze skuter ili motocikl na servis (pregled). Sjajan momak. Tuga, nemam reci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 5, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan U `bem ti zivot...pa s` covekom sam se davno dopisivao oko popravke skutera,kol`ko se secam,drzao je Keeway u Obrenovcu. Strasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wladimir85 0 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je sutra 06.09.2011 na novom Obrenovackom groblju u 13h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 6, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prošli smo pre sat vremena pored tužnog skupa. saučešće porodici i prijateljima. nismo se poznavali pa bi bilo neprilično da smo stali ali smo ga pomenuli..... :[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...