ssnupi 267 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Clover Satsuma Letnjo-Zimska jakna. Velicina XXL Ima tvrde protektore na ramenima i laktovima Zimska postava posebno Rajeslus+duple nitne preko rajfeslusa Rajfeslusi za lufiranje leti Reflektujuca boja ne vise mesta jako uocljiva u mrklom mraku Spolja jakna ima 4 dzepa a unutra ima dva džepa od cega je jedan namenski za mobilni telefon ili nesto slično, dok je drugi sa druge strane klasican. Jakna se kopčama podesava kako na krajevima rukava tako i u predelu nadlaktice. Pored toga isto podešavanje postoji i u predelu pojasa. Jakna ne propusta kisu, probano na tusu sto se moze videti na snimku koji sam napravio, nije probano u voznji na kisi. Imam 190 cm i 90 KG i meni je veca, pa sam odlucio da je prodam. Klover je jedan kvalitetnijih prozivodjaca jakni i opreme. I nisu im ni malo jeftine jakne u proseku su im cene od 200 do 300 eur. http://www.clover.it/eng/ 90 € 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako meni stoji na 90 kg i 190 cm... Ako nekoga zanima koga poznajem mozemo da se dogovorimo da kupi na dve-tri rate, a ako nekoga ne poznajem a zeli da kupi na rate morace neki clan formua(koga ja naravno poznajem) da garantuje za njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe902 2 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto bi mi legla Nazalost trenutno mogu da ti ponudim samo zamenu za telefon,a to te,pretpostavljam ne zanima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Daj necemo valjda da pravimo trange frange na 90 € Samo kes drugari nije neka cifra s obzirom da nova jakna kosta preko 300€ a ova je dosta ocuvana kao sto mozete da vidite. Oprana na hemijskom ciscenju i ceka novog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4337 Napisano Septembar 6, 2011 motoras, 2494 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno,ali... ja sam tek mrsavko... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekas.srb 14 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd vozdovac limassol kipar Motocikl: afraca rd7 bmw k 12rs Prijavi odgovor kao problematičan ako me saceka do 15 sep. kupljeno.mislis da cu stati u nju 196cm 125 kg.zekas limassol 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema kolege Zekas-a Jakna i dalje aktuelna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika jakne sa voznji od ranije -----AKTUELNO----- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Octobar 6, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA 85 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Idemo sa cenom dole 84 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Octobar 14, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata nasem kolegi forumasu LOCKED! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...