CVELE92 1 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri imam jedno pitanje ko moze da mi odgovori zanima me da li yamaha fzr 600 ima onu blokadu na obrtajima, hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 8, 2011 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo onako u prolazu navatas nekog vlasnika iste da je navuce do daske pa ces cuti dal ima ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan skoro svaki motor sa ignitorom ima blokadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala al koga god pozovem tvrdi da nema blokadu mozda misle na onu stariju sa okruglim svetlima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...