Jump to content

Moto Zajednica

4 MOTO RELI Moje vidjenje "KOKA"

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

Ovogodisnji moto reli startuje 10.08.2008  iz  B. Baste, prva etapa  vodi  preko Perutjca, Tare, Susice, Zlatibora,  Vodica, do Kokinog Broda gde je obezbedjeno prenociste i vecera. Mk Ere je  kao podrsku  spremio dva pecena "klempa" (citaj praseta) i dosta pica za sve ucesnike.  Posto sam  bio u ekipi "podrske"  nisam startovao iz Baste nego sam ih sacekao na Koki sa ostalima tako da nemam slike sa samog starta. Za vreme vecere atmosfera je bila opustena vreme prilicno toplo a pivo hladno, i naravno vecite teme o motorima i motoristima. Sve bi  lagano  proteklo da se nije  desila  jedna  neverovatna slucajnost. Otprilike pred kraj vecere  zapazimo da se nesto desava ispred motela, neka guzva stali je!  Ubrzo se ispostavilo  da je ispred motela parkiran autobus  pun ruskinja u proseku 20-25g, vracaju se sa mora sve onako u plitkim pantalonicama i uskim bretela maicama uglavnom plavuse sa  bronzanim tenom!!! Pa sta reci !!! Sa druge strane vecina nas gleda u neverici sta se desava dok se mladji slasno  oblizuju i komentarisu  neskrivajuci simpatije prema ruskinjama. Pravi se strategija kako stupiti u kontakt, sledi pitanje ko je ucio ruski jezik odgovor niko ali imamo nekoga ko je radio u Rusiji nekako ga nagovorismo da pridje  i on se posle kraceg razgovora vraca i kaze nisu ruskinje nego beloruskinje pa se nerzumeju bas najbolje. Tada na scenu stupa Krce na BJB poznat kao Ere031 prvo pokusava na jako glasnom srpskom da ih pozove na pice kad to neprolazi onda radom  ruku nogu glave pokusava ponovo a one ga smo gledaju i smeju se, posle nemackog, finskog, i kozna koliko jos jezika razumese se na engleskom i bi svima lakse.

Naravno prihvatile su pice (pivo) a onda krece slikanje Krce jednu podize u narucje i krene snjom  kao da bezi nastaju  ovacije. One su krajnje opustene i srdacne vole da poziraju vole motore i gotovo uvek  su nasmejane.  Ali  svaka prica ima kraj tako dodje vreme da nastave put, Krce je pokusavao na sve nacine da ih zaustavi molio kumio vukao za ruke i na kreaju legao ispred autobusa govoreci "vuda neces proci samo preko mene mrtvog" dok su se ostali valjali od smeha. Jedva smo ga odvoili od autobusa.

CopyofIMG_0005.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 369 postova

Kako vidim svasta se desavalo na KOKI...Tema otvorena sa zakasnjenjem,moto reli zavrsen u Zajecaru na skupu.Bez obzira na sve imamo bar neke informacije  o desavanju proteklih par dana u bajkerskom svetu,kod nas.S obzirom da je rally u organizaciji MAS-a koji broji clanstvo oko trideset klubova ako se ne varam,cije najave skupova mozemo propratiti na forumu,trebalo je o ovom desavanju blagovremeno obavestiti ljude pa bi se mozda i neko od forumasa nasao na tom putu,da ne kazem na KOKI. ;)

Eto Vlade sta si propustio, ali ko bi se nado? Zato ponekad treba ici i tamo gde ti u prvi mah izgleda bez veze,nikad se nezna.

A sto se tice tvog komentara da se nije znalo za reli na BJB-u  pa moglo bi se reci da  krivica  lezi u losim vezama izmedju BJB-a

i MAS-a koi je organizator relija. U ostalom nije moje da pokrecem ovu temu, da je sve uredu to bi uradio neko od admina a

mi bi smo dodavali svoje utiske, ali sta je tu je proslo je, valjda ce se nesto promeniti do sledeceg relija  netreba nikoga kriviti

i opterecivati zbog toga.  Mada bi i meni bilo krivo da sam na tvom mestu kad vidim onu lepotu. :D :D :D

• Svrati ponekad, 369 postova

Eto propusta :D.Dobro u pravu si cisto komentarisemo temu,zasto da ne,kad su ti ljudi uglavnom ovde,mislim iz svakog kluba koji je u MAS-u ima po nekog na bjb-u,zar ne?Ili bar iz vecine klubova..

Eh steta a mogao sam se provozati,da legnemo ispred busa ;D

Sta je sa fotkama gore???Vracaj brzo!

Izvinjavam se za nestanak fotografija, ali prvi put koristim "photobucket" tako da sam grskom izbrisao fotose

u phootobucket albumu  sto je dovelo do nestanka istih, ali sam to sada doveo u red pa mozete uzivati u njima. ;)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Eto Vlade sta si propustio, ali ko bi se nado? Zato ponekad treba ici i tamo gde ti u prvi mah izgleda bez veze,nikad se nezna.

A sto se tice tvog komentara da se nije znalo za reli na BJB-u  pa moglo bi se reci da  krivica  lezi u losim vezama izmedju BJB-a

i MAS-a koi je organizator relija. U ostalom nije moje da pokrecem ovu temu, da je sve uredu to bi uradio neko od admina a

mi bi smo dodavali svoje utiske, ali sta je tu je proslo je, valjda ce se nesto promeniti do sledeceg relija  netreba nikoga kriviti

i opterecivati zbog toga.  Mada bi i meni bilo krivo da sam na tvom mestu kad vidim onu lepotu. :D :D :D

Nisu losi odnosi izmedju BJB-a i MAS-a, vec tih odnosa nema i to nije namerno sa nase strane. Pretpostavljam da MAS zna za BJB i mogli su da nas kontaktiraju da objave takav reli, a sad sto nisu, ne znam. Eto, cisto da ne ispadne da smo sad mi nesto istripovani ili bilo sta. Ali bolje da ne kvarimo dalje temu :)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Nisu losi odnosi izmedju BJB-a i MAS-a, vec tih odnosa nema i to nije namerno sa nase strane. Pretpostavljam da MAS zna za BJB i mogli su da nas kontaktiraju da objave takav reli, a sad sto nisu, ne znam. Eto, cisto da ne ispadne da smo sad mi nesto istripovani ili bilo sta. Ali bolje da ne kvarimo dalje temu :)

Beš MOS ruskinje rulez  ;D

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Aman daj jos neku sliku... Mislim slike tih Ruskinja :

Sliko sam ih ja u raznim pozama samo neznam sa cijim aparatom...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja