alex r6 193 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je radnik za nocnu smenu svaka druga noc ili po dogovoru sa kolegom u prodavnici sa salterskom prodajom.plata je redovna tj.odmah posle smene,video nadzor,tj objekat je skroz siguran,molim zainteresovane da mi se odmah jave zbog hitnosti,tel 0621976790.radnja je u bg stari grad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je radnik za nocnu smenu svaka druga noc ili po dogovoru sa kolegom u prodavnici sa salterskom prodajom.plata je redovna tj.odmah posle smene,video nadzor,tj objekat je skroz siguran,molim zainteresovane da mi se odmah jave zbog hitnosti,tel 0621976790.radnja je u bg stari grad opet aktivno,ali na br 0604182128 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je radnik za nocnu smenu svaka druga noc ili po dogovoru sa kolegom u prodavnici sa salterskom prodajom.plata je redovna tj.odmah posle smene,video nadzor,tj objekat je skroz siguran,molim zainteresovane da mi se odmah jave zbog hitnosti,tel 0621976790.radnja je u bg stari grad opet aktivno,ali na br 0604182128 molim ljude sa foruma da mi nesalju raznorazne polu kriminalce za posao,jer svakog coveka proveravam detaljno,dosad sam imao troicu na preporuku od ljudi sa foruma i svi su imali dosije,hvala u napred i samo normalni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi sam to ti je najsigurnije. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Radi sam to ti je najsigurnije. pa i radim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 9, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan evo luka bojović se vraća u grad može on da počne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ali malo sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...