bracabgd 901 Napisano Petak u 14:13 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш времена прелисташ мало тему о овом моделу, па видиш да их је немогуће наћи да ваљају јер су то машине са по 20-так година. Или купиш оригинал или се мало помучиш око читања ове теме и видиш шта од заменских се може наћи да одговара. П.С. Видим да си нов на форуму, ово је добронамерно, а и постоји тема на форуму где чланови траже делове и свашта нешто,подфорум “Купујем” Позз у нади да ћеш наћи то што ти одговара. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Petak u 14:18 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @darko.jekic Pozovi ...iznesi problem...vidi šta će da ti kaže...pa ideš dalje ....srećno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko.jekic 5 Napisano Petak u 14:18 U prolazu, 12 postova Lokacija: Perlez Motocikl: Aprilija Atlantik 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bracabgd je napisao: Ако имаш времена прелисташ мало тему о овом моделу, па видиш да их је немогуће наћи да ваљају јер су то машине са по 20-так година. Или купиш оригинал или се мало помучиш око читања ове теме и видиш шта од заменских се може наћи да одговара. П.С. Видим да си нов на форуму, ово је добронамерно, а и постоји тема на форуму где чланови траже делове и свашта нешто,подфорум “Купујем” Позз у нади да ћеш наћи то што ти одговара. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Petak u 14:23 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58означио си погрешну особу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Petak u 14:56 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58означио си погрешну особу Izvajni........bio sam ometen drugim poslom 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano Petak u 18:17 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Srećan rad, od rada vajda Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano Petak u 18:24 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, darko.jekic je napisao: Dobar dan drugari, potrebni su mi zadnji amortizeri za Apriliju Atlantik 500 klasik, uzeo bih polovne jer su novi papreno skupi, a koliko vozim, mogu i ovi stari da trče, ali stalno kaplje ulje iz njih, tako da ako neko ovde ima polovne dobre, neka mi pošalje ponudu, hvala. Šaljem slike mojih, levi dobar, desni vrisnuo, mada mislim i da nema razlike između levog i desnog, amortizer-amortizer. Zdravo drug, nadam se da ćeš se zadržati u grupi, osećam se usamljeno Što se zadnjih amorta tiče, kreni lagano kroz temu, neku stranu unazad, ili koristi pretragu. Nekoliko nas je pisalo o njima, a ja poslednji, kada sam menjao moje. Nisam mogao da nadjem tada orginalne pa sam kupio zamenske, koji su nešto kraći i potrebna je mala dorada koju je radio jedan od neredovnih članova (ne sećam se nika). Pisali smo i kolika je razlika u dužini i kalo smo to rešavali. Ja sam posle duže zimske potrage uspeo da nadjem zamenske (od Silver Winga čini mi se), preko Dejana iz Kanjiže. Platio sam ih tada 120€ ili 140 eura (ne sećam se taĉno ali sam pisao o tome u ovoj temi). Dok sam čekao majstora za zamenu iskrsli su mi orginalni i onda sam njih stavio, ovi mi stoje u rezervi. Jedno vreme su bili oglašeni ali sam odustao od prodaje na kraju i zadrżao ih za svaki slučaj. Ako ne budem imao pptrebu da ih menjam otići će uz skuter kad ga budem prodavao. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Promenio Petak u 18:58 član Bokes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano Petak u 18:25 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem imao vremena i ne bude me mrzelo pokušaću da ti nadjem gde smo pisali o tome, pa ću te usmeriti.Drugarski pozdrav Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano Petak u 18:56 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/70780-aprilia-atlantic-500ie-classic/?do=findComment&comment=2893297Mislim da su se neki postovi u našoj temi izgubili, nedostaje deo diskusije o amortima ali sam našao Darkov odgovor, eto ga gore na linku.Pogrešio sam, amorti koje je većina kombinovala su od Burgmana 650.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...