batadjura 0 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...izgleda da ne mogu da postujem dok ne zakačim ovde nešto. Imao sam nalog pre više godina, ali sam zaboravio podatke pa sad moram ponovo da budem gušter. Evo ako je ovo dovoljno...pustite me unutra, treba da odgovorim u nekoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Avgust 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pušten si Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sećaš li se bar nicka koji si koristio? Ili bar sadržaja nekog posta koji si poslao? Možda možemo da pronađemo nalog i spojimo ga sa ovim novim (odnosno novi zalepimo na stari). A ni sada nisi ništa napisao o sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...