kmilan 0 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani Bikeri, molim vas da me posavetujete gde bih mogao popravljati svoj BMW? Moj mastor koga je veoma cenim i postujem(Vukan) je zauzet svoj obavezama i poslovima i nije u mogucnosti da me primi u naredne dve nedelje, a motor mi je veoma potreban. Ukoliko imate neki pouzdan predlog molim vas da me posavetujete. Sve najbolje svim Bikerima od Milana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Milane A koji je to BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kmilan 0 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW R80GS Paris/Dakar 1993, redak primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji pp našem članu Scuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kmilan 0 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, nadam se da mi nece biti problem da doticnog gospodina pronadjem. Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...