pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ljudi... dal ima neko iskusta sa oduzimanjem dozvole u inostranstvu??? kazna za alkohol mi je napisana....urucena....275 e....vozio sam auto ciji vlasnik zivi u turskoj....dal ce vlasnik imati neki problem....ili kao i kod nas jure vozaca...a ne vlasnika? za srbiju znam sve sta kako...al nikad do sad nisam imao ovaj problem preko... sta se dalje desava.....premda su mi rekli da ce dozvola biti u srbiji za nekih 3 meseca....dal da placam....il ne...koja je procedura...i sta dalje.... unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan pa jel moguce da sam prvi sa ovakvim problemom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 30, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima vlasnik kola sto si ti vozio pijan? Malo vise napisi o situaciji, tesko je razumljivo. Jel radis tamo, gde si sada itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan sad sam u antaliji.....ne radim ovde....uzivam malo... vlasnik je takodje iz bg-a...al radi ovde...auto je na njegovo ime....inace auto je sa bg tablica prebace na turske....uz depozit koji se ostavlla ovde kao garancija.....nesto kao probne table..... juce me navataju sa 0.61 promila....napisali kaznu od 590 lira..tj...275 e...uzeli dozvolu....dovezli do kuce.....dovezli i auto....i to je to kapiram da vlasnik nema nista sa tim.....ali otkud znam....sto se mene tice dozvolu mogu da zadrze.....e sad ne znam dal ce vlasnik auta imati neki problem pri izlasku iz zemlje ili dok je ovde....da mu ne skinu sa depozita ili tako nesto....jbg....ovde ne znaju ni engleski ni nemacki....tako da se sporazumeti sa njima je nauka... bar da sam bio pijan pa da mi i ne bude zao...........ovako na 3 piva.....uzas....nije mi za dozvolu....kes im nedam sigurno....brine me samo vlasnik kola.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 30, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Aham, sada je malo jasnije. Verovatno moguce da neces moci napustiti zemlju dok ne platis kaznu, odnosno ako si ubacen imenom i prezimenom u kompjuter na izlasku iz Turske ti mogu traziti pare i ne dozvoliti da izadjes. Vlasnik kola nema nikakve veze i nema razloga zasto bi njega uopste i trazili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je kakav je njihov zakon tako da mogu da pitaju vlasnika odkud njegov auto kod pijanog vozaca, da li je znao da si pijan kada ti je dao auto itd... Sto se tice dozvole i kazne u najgorem slucaju mogu da ti raspisu poternicu preko Interpola, ne znam za Turke znam da Nemci raspisuju i zbog saobracajnih propisa, raspitaj se u ambasadi ako si jos uvek tamo ili nabavi br. tel oni verovatno znaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili placas kaznu na izlazu iz turske , nece ti dati da izadjes iz turske ako si ubacen u kompjuter . ili ce ti stici sve u srbiji da platis i da podignes vozacku . e sad ovo drugo mi je najverovatnije posto sam vec cuo da su nekima stizale kazne iz drugih zemalja , mada to zavisi od zemlje do zemlje . sto nisi pokusao da ih castis malo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 30, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao dva puta da castim ali nema sanse, pisali kazne oba puta zbog brzine. Nisam platio i birao sam manji prelaz da izadjem iz Turske, to jest trajektom sam pobegao u Grcku. Na granici nisam imao problema jer nisu nista ni ukucavali. Otada nisam isao u Tursku inace smo imali da platimo nas trojica po 280 eura iliti 840 eura ukupno. E da, dok nam je pisao pandur kaznu zaustavio i nekog Turcina zbog brzine. Poceli se svadjaju i na kraju se pobise. Pucali samari samo tako. Ortak se posle obracuna spakovao u kola i zapalio a pandur ostao nesto da zapisuje i da se dernja na nas kao da smo ga mi tukli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ma sto se tice dozvole...neka je slobodno zadrze....eto im uspomena od mene....isto tako i za placanje.....nema od toga nista....sad im je bajram...niko ziv ne radi....inace idem avionom....mene samo brine dal sigurno vlasnik nece imati frku pri izlasku....jer dao je depozit od nekih 5.000 e...da bi auto prebacio na turske table....kad odjavi auto....vracaju mu kes i nase table.....e taj trenutak me brine....pri vracanju kesa da ne urade neku proveru i vide da ima kazni na broju tablica....pa da mu od depozita svuku kes zbog mene....ovde niko ne zna ni jedan jezik osim turskog....a onaj ko zna pojam nema o propisima i zakonima.....ma blagi uzas..... inace kod nas imam brdo kazni....tako da mi se ni ne isplati da uzimam dozvolu iz konzulata....a pritom je cekam 3 meseca minimum da stigne u srbiju....a da...ne znam kako .....udarili mi zabranu na B upravljanjem vozila unutar turske na 6 meseci ......taj deo mi malo nije jasan...al ok... inace u supu kad cuju serbistan...krenu da se smeju....dosao sam u situciju da ih onako male i skracene pobacam po stanici....gamad mala....jebe me to sto cesto dolazim ovde....jbg....tako da me bas zanima sta ce biti sledeci put kad se vrnem.....ubice me ovaj moj inat.... a sto se tice samaranja panura....to si skroz u pravu....gledao sam par smesnih tuca sa pandurima da je to haos....pljusti pa razbija........izgleda kao tuca pekinezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ti si kralj.. Ali sigurno nisi gledao ni jedan film o Turskim zatvorima Cuveni su u svetu, pogotovo prema gostoprimstvu prema strancima. Pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A kruze i price da Turci nabijaju na k...ac (pa kako ko shvati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se ti ipak raspitas u Konzulatu ili ambasadi, mozes za odes za godinu dana i da te uhapse na granici pa ces verovatno u pritvor pa kod sudije pa platis sve sa kamatom da bi izasao... Ne znam, ja tako razmisljam. A ovo za samaranje je vrh, umro sam od smeha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas ovde na forumu citao da se sve kazne upisuju u neki dokument VOZILA koji se zove triptih i da ti taj dokument traze na izlazu iz zemlje. Tek tada ti sve kazne naplacuju. I ne mozes da izadjes sa tim vozilom dok ne platis. Ali to su bila vozila na nase table kolko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 30, 2011 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bilo kada sam ja bio...2005. nas bilo sestorica, upisali nam u taj triptih za 900E kazni, pa mi isli na mali planinski prelaz, da probamo da se pravimo ludi...ali oces k..ac sine...prvo plati pa se klati. Nisam siguran da li jos uvek postoji triptih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se ti ipak raspitas u Konzulatu ili ambasadi, mozes za odes za godinu dana i da te uhapse na granici pa ces verovatno u pritvor pa kod sudije pa platis sve sa kamatom da bi izasao... Ne znam, ja tako razmisljam. A ovo za samaranje je vrh, umro sam od smeha... sad sam bio u supu...nazovi supu....neka kucica.....blago retardirani likovi.... ubi se ja pricajuci....jedan samo vice...jes...jes...a drugi me gleda....on je onaj zajebani...sa 1.5 m visine....pa onda zena udje u raspravu a ja malo gledao sa strane....pa kapiram ...ne daj boze da krenem da ih bijem.....gledam onog kao zajebanog pa kad bi ga zabo mislim da bi ga bukvalno izuo iz cipela...... imam mesec dana fore dok ne udjem u sistem...znaci pa pa....bog ce da im plati.... a sto se tice tuce....pa majke mi....sibaju se bez pardona...al nije to sibanje onako bas....vise je kao da se zene biju....ma smesno skroz....treba videti......stvarno mi nije jasno kako smo pod njima bili 500 god.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan zato sledecu put renta car i duplikat dozvola.....k...c ce da me nadju....pa nek jure ovog turcina kome sam uzeo auto....naplaticu im ja tih 500 god..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put uhvati snimi neku tucu ako ti se ukaze, bas bi voleli da vidimo a verovatno i komentarisemo taj dogadjaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put uhvati snimi neku tucu ako ti se ukaze, bas bi voleli da vidimo a verovatno i komentarisemo taj dogadjaj... verovao il ne...svaki put zaboravim jbn. aparat.....bilo je par kolega sa foruma ovde..ako ja lazem....i..videli ljudi o cemu pricam...nadam se da ce da me usere jedan dobar snimak.... a da...jedan fenomen....verovatno su kolege i to videle....semafor dzabe stoji.....a nikad manje udesa nisam u zivotu video...tacnije ni jedan...a bas cesto sam ovde....neka mala cukanja i to je to.....a svi kazu da su turci jedni od gorih vozaca.....a mislim da sam ja jedini koji urla i vristi u voznji ovde...semafor na ulasku u kruzni tok...i semafor u samom kruznom toku...e to cu da snimim kako sad to objasniti ne ovo za mene........nego za nacin voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao dva puta da castim ali nema sanse, pisali kazne oba puta zbog brzine. Nisam platio i birao sam manji prelaz da izadjem iz Turske, to jest trajektom sam pobegao u Grcku. Na granici nisam imao problema jer nisu nista ni ukucavali. Otada nisam isao u Tursku inace smo imali da platimo nas trojica po 280 eura iliti 840 eura ukupno. E da, dok nam je pisao pandur kaznu zaustavio i nekog Turcina zbog brzine. Poceli se svadjaju i na kraju se pobise. Pucali samari samo tako. Ortak se posle obracuna spakovao u kola i zapalio a pandur ostao nesto da zapisuje i da se dernja na nas kao da smo ga mi tukli. hahahhah....evo mikulanac video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ...ne daj boze da krenem da ih bijem.....gledam onog kao zajebanog pa kad bi ga zabo mislim da bi ga bukvalno izuo iz cipela...... Priznaj da ti je sada mnogo lakše kad si ih prebio..... u sebi. A ovo kako smo bili pod njima 500 god, pa očigledno smo bili pičkice, a ne ko danas zajebani likovi, ah šta ćeš vremena se menjaju ...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ...ne daj boze da krenem da ih bijem.....gledam onog kao zajebanog pa kad bi ga zabo mislim da bi ga bukvalno izuo iz cipela...... Priznaj da ti je sada mnogo lakše kad si ih prebio..... u sebi. A ovo kako smo bili pod njima 500 god, pa očigledno smo bili pičkice, a ne ko danas zajebani likovi, ah šta ćeš vremena se menjaju ...... nema potrebe za ironijom...samo pravim paralelu...sta bi moglo i sta je bilo..... kako mi srbi sve licno shvatimo........pa se jos nadjemo i uvredjeni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na moje veliko razocarenje turske serije su hit u Srbiji, nazalost... Kod mene u kuci to ne sme da se pusti ako nista drugo da mi se dedovi ne prevrcu u grobovima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...