fearless 6 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, U petak sam se odlucio na jednu manju avanturu - putovanje od Beograda preko Ljiga, Cacka, Uzica, Zlatibora, Kokinog Broda Ka Priejepolju uglavnom sam pratio Ibarsku magistralu. Posto sam krenuo u jutarnjim satima nije bilo guzve na putu, do kokinog broda je bio lep suncan dan sve sto je potrebno za jedno lepo putovanje motorom. A evo i par slikica sa putovanja. Nakon pakovanja kofera i stavljanja tank torbe bio sam spreman za put. Zlatibor pejzaz Pri dolasku u Kokin Brod krenuo je da me prati mali sivi oblak koji se posle i otvorio Nakon kise i bezanja po lokalnim kafanama ... oblaci su se razisli i ja sam nastavio putem ka Prijepolju. Nakon 5 sati putovanja odmaranja i klope na Borovoj glavi (komplet lepinja) stigao sam na odrediste "PRIJEPOLJE" U prijepolju ima mnogo lepih stvari za videti Reka Lim, Reka Mileseva, Manastir Mileseva, Sopotnica (Vodopadi) ... Evo i par pejzaza Nadam se da cete uzivati u slikama i proziveti barem deo onoga sto sam ja video i doziveo na ovom kratkom proputovanju Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan A da... zaboravio sam da napomenem da sam u povratku isao preko Rudnika i Topole...mnogo zanimljiviji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 150 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mora da je bilo lepo! Ibarsku sam do sada izbegavao zbog gužve, kako su mi pričali. Jel stvarno tako gadno ili ipak vredi proći tuda? Zadnji put sam išao kolima pre 10-tak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Jovane Put do tamo je bio bez guzve dok sam u povratku ka Beogradu naleteo na guzvu ali tek posle Ivance otprilike kod Avale. Magistralu stvarno treba izbegavati Nedeljom u vecernjim satima kada se svi putnici i vikendasi vracaju kuci. Inace put kao put je dobar, nema puno rupa i zanimljivije je prvi deo puta voziti preko Topole i Rudnika a zatim izaci pre Gornjeg Milanovca na Magistralu jer tada put vec postaje zanimljiviji za voznju i obiluje lepim predelima. Posle naravno Zlatibor, Kokin Brod i put ka prijepolju je kao stvoren za Motocikle. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 421 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa Nešo, dobrodošao na BJB! Nadam se da je puno putopisa tek pred tobom! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...