Dominator96 864 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja konacno kompletan sve na svom mestu i nosaci bocnih napravljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas malo provozao. Prica je sledeca, imao zakazano kod zubara u 8, cim je intervencija zavrsena odem kuci, iskuliram sat vremena da anestezija popusti taman onoliko da mogu da popijem jogurt a da se ne ispolivam, doruckujem nesto malo i odoh. Mozda je i anestezija uticala da krenem po hladnjikavom vremenu U Kraljevu je oko 13 stepeni, cim se izadje iz grada znatno je hladnije jer moras da ides u planinu odnosno kroz planine gde god krenuo. Na izlazu iz grada natankujem, i polako. Prvobitni plan je bio da se provozam do manastira Studenica i da se vratim, medjutim kad sam stigao tamo, rekoh sebi sto ne bih otisao i do Ivanjice (prelepe devojke ), nikad nisam bio tamo a sudeci po google mapsu put je pun lepih krivina. Taman i da se isprobaju TKC80. Ovo je ruta: Prolazim manastir, pocinju krivine i penjanje u planine tj put otprilike ide izmedju Golije i Cemernog. Asfalt je dobar medjutim bile su kise i na nekim mestima je mokar a izmedju brda je poprilicno hladno pa to rezultuje nekim blatom i raznim sr*njima po putu. Nije da mi smeta ali ono, nije prijatno kad iz krivine naidjes na tanak sloj blata. Takodje ima i dosta odrona gde su po putu kamenice velicine povece lubenice. Na dva mesta sam stao da ispomeram kamenje da se neko ne bi zakucao i napravio sebi problem. Put nije nesto prometan, od manastira do Ivanjice sam se mimoisao sa 2 kombija, 2 traktora i 3 automobila. Evo i nekih slicica. Par kilometara posle manastira: Tekla "recica" Studenica, ovde se vidi ozbiljna snaga vode, slika ne moze da docara koja je to moc: Prolazeci pored jedne "uvale" vidim krajickom oka vodopad, par metara visok i razmislim, nikad nisam bio nesto blizu vodopada, tj nesto ne mogu da se setim ni da sam ikada bio pored vodopada, nije nesto grande ali ono, vodopad je vodopad Predjem mostic preko Studenice, vodopad je na 50m ali se tu napravilo "jezerce" i tek kod vodopada ima kamenja gde se moze stati na suvo. Prelazim jezerce enduro style, tkc style, bez problema. Wohoo, malo blata ali srecom nisam upao u vodu jer noga da jesam, bi mi istrulila dok bi stigao kuci Malo je strmo ali penjem se do gore da bih uslikao malo bolje: Put ka Ivanjici: A na vrhu, iznenadjence : 20-30min voznje i spustanja se ulazi u Ivanjicu, prolazi kroz centar i ide dalje ka Guci, ja na kruznom toku pre Guce skrecem desno i idem kroz sela i izlazim nazad u Kraljevo. Posle nije bilo nista zanimljivo, put je znatno losiji sa dosta zakrpa, sljunka itd pa sam gledao da ne stajem mnogo da me ne uhvati mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ceo put za 4 brzine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, 80kmh (±10kmh) i lagano, isto kao skuterom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan off topic: @sale125 - Je l' si prošao ovim putem koji si obeležio na mapi, Ivanjica, Luke, Gornji Dubac, Kaona? Pitam, jer me zanima kakav je put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega... Nema zime, nema pete brzine, nema blata, ti samo picis i uzivas... Tako i treba... I zavidim ti sto si u planinama verujm mi ja se u mojoj ravnici smorio... Ali polako sad ce lepse vreme pa bi bio red vec jednom da se domindzije organizuju... Ima nas ludaka, bilo bi to zanimljivo druzenje definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan CIm dodje lepse vreme za koju nedelju moramo se skupiti , vreme i datum pa ko dodje doso je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Povratak Honde NX650 Dominator u 2017? http://www.advpulse.com/adv-bikes/2017-honda-nx650-dominator/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolo bi lepo Kad vec postoji nova Afrika moze i nezaboravni jedan cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan pozz muci me jedan problem sa raznom ulja,da pojasnim neki dan reko da pogledam ulje jer mi je ostalo cirka 1000km do zamjene ulja. kad ono na mjeracu razina izmedju min i pola,vise prema min. pa reko da mu dolijem da mu bude do zamjene,stavio sam cirka pola litre.upalio motor pustio da radi cirka 3-5min i pricekao nakon gasenja 10min.izmjerio i pokazalo je manje od pola?nije bas jasno kako?ok reko kupit cu ulja pa dolit. drugi dan sam isao u grad kupit ulje cirka imam oko 10km udaljenosti.stao sam u gradu pricekao cirka 5min reko da provjerim ponovo prije nego dolijem kad ono ulje na max??pa mi sad nije nista jasno?gledo sam na YT kipovje pa mi nije jasno kako. npr.jutros sam pogledao ulje na hladno bilo je na max upalio sam motor radio je na minimumu 5min i opet pregledo ulje na minimumu?nako sat vremena sam opet pogledo jos stoji na minimumu? pa mi sada nista nije jasno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan provozas se malo, koji km, ugasis motor izmeris ulje......ceo princip meranja ulja kad ti njega pustis da radi u leru on vrati ulje iz rama u karter zato ti pokazuje minimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan off topic: @sale125 - Je l' si prošao ovim putem koji si obeležio na mapi, Ivanjica, Luke, Gornji Dubac, Kaona? Pitam, jer me zanima kakav je put... Prosao sam tacnije ovim putem: Prvobitni plan je bio da pre Ivanjice skrenem, ali sam odlucio da prodjem kroz grad Put je dobar celom duzinom osim od kruznog toka kod Guce ka Kraljevu, tj skoro do Vrdila je poprilicno los put. Nisam prolazio ovim prvobitnim planom pa ne mogu da kazem taj deo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo javlja mi se mali problem na Domini Znaci ponekad oce odjednoom u voznji da se ugasi, vozim 100km ugasi mi se , stanem , upalim i nastavim dalje... danas sam primerio da mi obrtomer na koju sekundu poludeo, i nista nastavim dalje vozi Nemam prekidac na nogari, predpostavljam da je nesto oko struje, glupost , kontakt... Da li je neko imao slicnih problema, kontam da bi valjalo pretresti instalaciju, kako cime sta ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Mart 31, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Struja brašo, regler moguće, proveri OMAN !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan to gasenje u toku voznje mi se pocelo desavati od kad sam stavio otvoren auspuh, pre mi se nikad nije slicno desilo svakako planiram instalaciju da pretresem, i zamenim bobinu jer je postojeca sa drugog motora(fabricka mi riknula) postoji li neki sprej , kojim bi mogao instalaciju da ocistim tj konektore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 2, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dominator kao model mi se svidja nenormalno,nadam se da cu jednog dana to imati...ili to ili Yamahu XT 500.Ostali modeli motora me ne zanimaju. Onaj u crveno crnoj kombinaciji izgleda zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano April 2, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Dominator kao model mi se svidja nenormalno,nadam se da cu jednog dana to imati...ili to ili Yamahu XT 500.Ostali modeli motora me ne zanimaju. Onaj u crveno crnoj kombinaciji izgleda zlo Pa pazi, generalno gledajući ništa posebno, ali je tako blesavo i do bola jednostavan da je bukvalno otporan na mine i ostale projektile. Prešao sam neznam ni sam koliko sa njim ALI NIKAD ni štucnuo a kamoli da neće da upali, nije posebno brz ali koliko je brz toliko može i kroz krivinu ( ne baš 150 kroz serpentinu ali razumete na šta mislim) , neverovatno jeftin za održavanje i pouzdan do bola, natovari ga kao magarca sa svom mogućom opremom i cepaj gde te oko nosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 2, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan U tome i jeste lepota,u jednostavnosti.A radi,ide:)46 konja na dva tocka meni deluje dozivotno dovoljno:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan resenje da samanjite temparaturu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano April 6, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan resenje da samanjite temparaturu motora Ako ti diže temperaturu (uostalom kako si izmerio) onda nešto nije u redu sa mašinom. Napravljena je za NAJ-GORE uslove rada tako da imaj to na umu. Uostalom , nije estetski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sliku na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano April 6, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan E ako si nasao na netu onda slobodno mogu da kazem da je ruzno U K...C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jucer sam primjetio da mi je pukla jedna rađa(žbica) na zadnjoj felgi pa me zanima jeli opasno ako na duze vrijeme vozim i jeli pod must da zamjenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...