Dominator96 864 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan problem resen , pukao feder koji drzi one rolnice -valjke ,zamenjen sve radi kao nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Septembar 7, 2015 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan e drugari juce me napustio bendiks 30ak km od kuce, i reko da probam na gurku da ga upalim(mada nisam nikad to probavo verujuci da je nemoguce...) osmeh se odma javio na licu kad je posle 10 metara upalio odma ako neko ima ili zna gde bi mogao nabaviti neka javi Upalio si Dominatora na gurku ??? Sam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan verovao ili ne da ,SAM malo se zatrcao naravno izbacen iz brzine , skocio, odma u 2 i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 4, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dosego Diminator do Gruzije i nazad bez problema samo menjas ulje sipas gorivo i uzivas @Diminator96 Setio sam se tebe i gurke jednom kad mi se iscrpeo akumulator dok sam ceko na granici probah na gurku da ga upalim al ne uspeh cak me i pogurase al ne da se upaliti pa su radili kablovi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 4, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega!!! Opisi malo put, kolko si presao za koko dana, zanimljve stvari u toku puta... Sledece nedelje stavljam Race auspuh na svoju dominu, ne mogu docekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 4, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bice neki putopis nadam se, ukratko 25dana oko 8000km SRB-BG-TR-GR i nazad istim redosledom. Koliko su auspusi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 4, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim jedan, 80e i Y racva 30e Cim stigne u subotu stavljam snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Octobar 8, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bice neki putopis nadam se, ukratko 25dana oko 8000km SRB-BG-TR-GR i nazad istim redosledom. Svaka cast Cenim ljude koji imaju muda da se usude. Jedva cekam putopis. Interesuje me gomila nekih tehnickih detalja putovanja ali necu sad o tome ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 9, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Putopisa mozda bude mozda ne bude posto nisam neki putopisac. Pitanja mozes ovde ili u pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se ponovili ,prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog snimka od danas Malo sam se potrudio da napravim klip, mislim da ce vam se svideti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 11, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuci, nego od cega ti je posuda za ulje za zadnju kocnicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Octobar 12, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Od Ladu . Barem liči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je posuda od podmazivaca lanca a pored je od kocnice Ince je posuda od Lade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Octobar 12, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo, deluje veoma kvalitetno, a i zvuk je taman onaj pravi. Moracu i ja da posetim Roberta, po par mejlova koje smo razmenili vidim da je ljudina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Octobar 15, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam TA kao iz snova pa prodajem mahinu koju sam uzeo na kredit i ni pola godine nisam otplatio.... http://www.polovniautomobili.com/motori/7150375/honda-dominator-nx-650 ako je neko zainteresovan nek se javi pa cemo vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 19, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imali ko RD08 verziju priupitao bi ga za neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Par pitanja:Popravka kvacila - proklizava u petoj i kvacilo je uzasno tvrdo pri vracanju u cetvrtu. Regler (?!) - U leru treperi osvetljenje cajgera, a ako su i upaljeni farovi, sirena jedva radi.. Stelovanje ventila, zamena gumica, reparacija karburatora i stelovanje istog.. Da li neko zna okvirno da mi kaze cene delova i koliko bi kostala zamena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 22, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gumica karbuarotra privremeno zakrpi crvenim silikonom nece pustati samo ne preteruj sa mazanjem (: Stelovanje i ciscenje karbuaratora me izaslo 30e do 50e kod Bokilica (moja preporuka svasta se vidi i nauci) Stelovanje ventila mozes i sam a mozes i kod Bokilica zajedno sa karbom Regler kod Josketa na reparaciju vidi sa njim za cenu (prvo proveri akumulator da nije crko) Kvacilo proveri opruge da nisu sabijene i debljinu lamela, set lamela oko 50e - 60e a opruge oko ~10e komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mala prepravka Joska NE radi reglere za Dominatora,mozes ga pitati ali ne ocekuj potvrdan odgovor(rece ti razlog). Opruge lamela SET su 1100 din u Motobike-u http://www.motobikeshop.rs/product/opruge-kvacila-lucas-mef116-4_MEF116-4.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Octobar 22, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dezinformacija, Joška RADI reglere za Dominatora, nikad nije ni prestajao a ja am ove godine ugradio dva reglera, jedan na malog Domija (250 kubika) a jedan na velikog...i sve radi savršeno Možda si pomešao sa CDI-om za Dominatora, Joška je od skoro prestao da ih radi iz više razloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 29, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dosta korisnih stvari o Dominatoru na jednom mestuhttp://advrider.com/index.php?threads/any-honda-dominator-nx650-owners-out-there.252960/page-57#post-13569238 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se opet posvetio podmazivacu , ovog puta sa vise volje i truda , odlicno isaplao ja prezadovoljan Vise slika ovde imate http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81819-podmazivac-lanca/page-24#entry1786137 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Novembar 29, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog snimka od danas Malo sam se potrudio da napravim klip, mislim da ce vam se svideti pozdrav, koliko košta kod vas taj auspuh? Imam na motoru tvornički i izgleda da je unutra dosta progorio, glasan je,previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo jesmo li zivi? Kao prvo nadam se da cemo se u ovoj godini napokon skupiti , razmeniti iskustva , popricati , popiti ponesto papic jesi li uradio nesto po pitanju auspuha? Ja sam polako krenuo u spremanje masine za novu sezonu , novi akumulator, ulje ,filteri, strlovanje , dodoavanje nekih stvarcica... Postavljanje stitnika-harmomonika vila A uskoro ce i sediste na presvlacenje......komacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...