bokilic 6101 Napisano Decembar 17, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba višak mi je kuciste i zupcanik fraj laufa,lezaj nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odem jutros do vojnog otpada , blizu kuce, naletim na masinu od tenka, skinem sa nje sraf od ulja, delovao mi da moze uci u magnet, dodjem kuci , on ulazi, skinem magnet za 2 minuta :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 17, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tenk hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez vojske i vojne tehnike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasvrsenoooo Morala i mala voznja na -5c 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si bajker Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla guma za dominatora metzeler sahara enduro 3 Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Januar 20, 2017 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio? Cena? Sta meni preporucujete za prednju i zadnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo kupujem levi nogostup za suvozaca i stop svetlo (model mi je onaj sa migavcima u plastikama) I ako neko ima kompletan zadnji tocak mi treba Ako imate nekog za delove a da nisu ovi sa KP jer sam ih vec pitao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chikavili 8 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NX650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, imam desni citav, levi je s*eban Sent from my Texas Instruments Scientific Calculator using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio? Cena? Sta meni preporucujete za prednju i zadnju? Kupio sam online preko nekog sajta gume. rs taki nesto. Cena 16667din Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas guma raznih sve zavisi sta ti treba ja sam se odlucio za gume 50/50 jer malo i putujem a malo i offroad volim. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja mi je heidenau k60 scout a sad sam se odlucio za saharu enduro 3 od metzelera jer su zaista vrh gume jos nedavno mi je preporucio jedan stariji biker kaze dacdrze veoma dobro i na asfaltu u krivinama isto dobro. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo kupujem levi nogostup za suvozaca i stop svetlo (model mi je onaj sa migavcima u plastikama) I ako neko ima kompletan zadnji tocak mi treba Ako imate nekog za delove a da nisu ovi sa KP jer sam ih vec pitao ... Imas kod tipa iz Kanjize ili Sente prodaje lik polovne delove. Vidi u oglasima ima broj tel. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan To meni i treba. 50/50% Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prva voznja ove godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zasvrsenoooo Morala i mala voznja na -5c Imam jedno pitanje za tebe interesuje me sta si dobio sem zvuka sa auspuhom iz Ade. I kakav zvuk ima. Da li vredi ili bolje ostaviti fabrikante.?? Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa otvorenim auspuhom masina lepse i lakse radi, bolji odziv na gas. Dobija malo na snazi u manjim obrtajima. Izgubio sam kajnju brzinu za nekih 10ak na sat. De god se pojavim svi me gledaju, odlican zvuk ne brevise bucan za vozaca , opet dosta dubok zvuk sad ima pa mami osmeh na lice po davanju gasa Je*es motor ako se ne cuje u moj slucaju, a tako je sa farickim topovima... Imam naravno i snimak mada uzivo je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 24, 2017 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva mogu samo da potvrdim da je boljitak vise nego ocigledan sa otvorenim izduvom. Prilikom ovakve promene neophodno je imati na umu da se menja protok gasova kroz motor (glavu, cilindar). Shodno tome potrebno je izvrsiti i korekcije na karburatoru i vazdusnom filteru, tj prilagoditi smesu novoj dinamici. Zavisno od stanja motora (stepen kompresije) i tela karburatora (potrosenost pokretnih delova) potrebno je zameniti dizne odgovarajucim. Fabricke su pilot 48-50 i glavna 148-155, probom se utvrdjuje optimalni rad radi. Obicno su to dizne u opsegu pilot 50-55 i glavna 155-160. Pored ovoga je potrebno da se poveca dotok svezeg vazduha kako smesa nebi bila prebogata. To se postize ugradnjom redjeg filter vzduha i kracenjem usisnika u kutiju filtera vazduha (nalazi se na gornjoj strani kutije i ovome trebe na kraju pribegavati). NOTE: Sve ovo je moguce uraditi u kucnoj radinosti ali nije preporucljivo ako nemate predznanja oko stelovanja karburatora i odgovarajuci alat u suprotnom mozete napraviti vise stete nego koristi! Moguce je samo namontirati auspuh bez ikakve promene i voziti, kod nekih motora se oseca poboljsanje a kod nekoih se dobije kontra efekat, sve u svemu ne ostvaruje se pun potencijal. Obavezno treba pogledati svecicu posle nekog vremena da se proveri da smesa nije presiromasna (ovo moze dovesti do ostecenja motora)! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Legao i auspuf predobar zvuk. I bolje povlaci masina. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Posle visemesecno traganja obracam se vama, kao zadnjoj opciji... Treba mi glava motora sa svim pratecim delovima (bregasta, poklopac, klackalice itd itd) za dominatora 650 a kazu da odgovara i za slr-a... Pomoc molim vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na kupujem prodajem, jas sam prošle godine tamo našao nekoliko njih koji su prodavali delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa trazio sam... Slabo... Jaaaaako slabo... Samo na jednom mestu, ali covek je derikoža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neke polovne delive nabavio od tipa u okolini Kanjize. Ime mu je mislim Darko. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...