Dominator96 864 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je to veliki problem ako je jedna u pitanju. Ljudi potrebna mi je bobina , ako neko slucajno ima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koji auspusi odgovaraju na dominatira bez prepravaka nosaca itd.. Od fmx-a jel pase na nosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano April 12, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Koji auspusi odgovaraju na dominatira bez prepravaka nosaca itd.. Od fmx-a jel pase na nosac? Pa originalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ok razumijem hvala. Mislio sam da pase od nekog drugog hondinog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano April 12, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan SLR650 , XR650 , cini mi se FMX, komotno pasuje od Dominatora 500ccm ... ili da pravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan hvala a koji je kljuc za svijecicu 17?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano April 14, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Čak i 16, trebaće ti tanak a dugačak ključ i to sa kardanom, ima neki blentav ugao pod kojim je zavijena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Onaj T-e sa kardanom bi mozda bio najbolji? Ipak je 16 znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uspio sam promjenit svijecicu ali je kljuc 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji paj jel moguce da su Hidenau k60 scout koje sam planirao da uzmem za moju Doroti paprenih 19.400din ... Prednja 90/90-21 - 7.470din a zadnja 30/80-17 - 11.930din... Ja stvarno ne znam od cega je ta guma napravljena i stvarno verujem da je vrhunska ali bih ipak voleo da cujem neki savet za malo manje "dobru" gumu... Hteo sam najbolju, jer Doroti zasluzuje najbolje ali sta ces... Kad plata kasni 6 meseci mora se na necemu ustinuti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano April 23, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kod B@neta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kod Baneta... Ali posle trazenja drugih i googlanja, a tek posle nadjene teme ovde o k60 gumi, shvatih da je bolje da se strpim za 4-5.000din razlike i da uzmem k60 scout i da ne razmisljam 20k km... A znam koliko je dobra guma bitna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano April 25, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Scout i kostao me je oko 13000 dinara set, trajale su i trajale i drzale i trajale, stvarno zahvalna guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Scout i kostao me je oko 13000 dinara set, trajale su i trajale i drzale i trajale, stvarno zahvalna guma Ma da, milion ovakvih komentara sam procitao i to je odlucilo da ipak uzmem tu, ali samo nisam ocekivao da su 19.400din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uparvo dosao sa prvog maja, blato do ja*a Bez prednjeg blatobrana domindza ide kuda hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo domingosi:) ima li ko dominatora na prodaju? Da nije stariji od 1994 recimo... neka preporuka i sl? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 12, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @DestroYer015 Terao sam set Hidenau k60 scout proslu sezonu zadnja (130/80/17) trajala je oko 13000km plafon (iako sam cuo da traju dugoo) posle toga mozes da je mucis do zica (ako nemas druge). Prednju i dalje gazim sad ima oko 20000km ostalo je oko 30% do kraja. Obe gume su odlicne za put lepo leze po suvom i mokrom, zadnja je ok za neki laksi off nikako nije za blato, prednja je uzas za off kao po ledu da vozis... Prosle godine sam motnirao metzeler turence zadnju (120/90/17) posle 10000km potrosena je oko 40%, guma je 80% putna ali ok se pokazala i na blazem off-u Sad je 105e (120/90/17) ili 111e (130/80/17) u Guevari slicna cena ko k60 scout ali performansa i dugotrajnost su neuporedivo bolji. P.S. Ovo je statistika za normalnu voznju pri kojoj se ne stede gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Ovih dana sam postao vlasnik jednog Dominatora 1999godiste pa da se malo prikljucim diskusijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 12, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dobri sajtovi za proveru seriskih brojeva delova ako nesto treba da proucite, cene su identice ako kupujete u centru shttp://www.cmsnl.com/honda-nx650_model279/http://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/honda/nx650-dominator-hawk-14678/nx650-dominator-28580 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da neki jludi voze motore a nemaju pojma sta je najvaznije na motoru kocnice i gume za bezbednost ! No da kazem o cemu se radi kupim ja motor vratim se kuci registrujem ga pa idem sa tablicama da ga doteram kuci,Relacija iz Sumadije do Novo Beceja ,prednje gume gotove samo za otpad gume dot 1206 sve govori o tome prednja je u pitanju par puta me tako povukao u stranu da sam se usrao pa sam malo pazljivije vozio u sredini celave dodaske ,danas sam servisirao kocnice doterao sam ga sa amo prednjom kocnicom jer zadnja nije davala znakove zivota tip rece inace je tip od koga sam uzeo ok korektan i iskren covek ,da treba da menjam plocice do lima skoro pojedene.E sad ide ono danas ja menjam plocice promenim ne reaguje mrtve kocnice vidim ulja jako malo kad otvorim ima sta da vidim pa ovo ko da nije nikad menjano ulje malo sam se namucio dok sam ocistio ulje boja ko rdja katastrofa on tako vozio ! Sad Sa novim plocicama i uljem koci ko lud naravno nije bilo bolja situacija ni sa prednjom kocile su sva sreca ali kad sam poceo da ga cistim ono crno ulje izlazilo ljudi jbt reko sta je ovo sad sa novim ulje m duplo bolje radi i koci iace sam zadovoljan jako sa motorcetom. Gume sam kupio Heidenao k60 scout ne izgledaju lose videcu kad budem vozio sa njima Zadnje su ok Mishelin Anake2. Zamenio ulje i filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 15, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mishelin Anake2 bog otac guma steta sto su prestali da je prave Nego ljudi kad cemo da pravimo okupljanje Domina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 15, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Ovih dana sam postao vlasnik jednog Dominatora 1999godiste pa da se malo prikljucim diskusijama Kolega dobro dosao u sektu Vidim da si mi blizu pa moramo jednom na po jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malteze 0 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim kao vlasnik jednog Dominatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nove pridoslice... Extra... Sad nas je vec lep broj... Definitivno treba da se organizujemo za malu voznjicu i upoznavanje... 27-28 maj je moto skup u Sapcu ako neko navraca nek se javi obavezno... Inace stigle su k60 scout, bacam sliku kad montiram, hteo sam danas ali moram seliti pcelice P.S. novopeceni vlasnici dobro dosli u mini sekticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...