baneBP 1266 Napisano Jul 11, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce to kod Domija kada je ulje retko ili nekvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 12, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Kljuc za svecicu mozes da napravis od cevaste gedore samo stanjis spoljni zid na tocilu da moze da udje do kraja, mislim da je dimenzija za uze svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 12, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @baneBP Slazem se sa Grncom potrosio sam jedan set scout-a (zadnja oko 12000 a prednja skoro duplo) ok su za tvoju namenu samo prednju uzmi obicnu k60 bolje se pokazala na off-u a isto traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Jul 12, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan A jel probao mozda neko Hajdesad K74? Prvenstveno bi uzimao gumu 120/90-17. Jedino ako bi bas naletelo nesto povoljno onda moze i 130/80-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 13, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Kljuc za svecicu mozes da napravis od cevaste gedore samo stanjis spoljni zid na tocilu da moze da udje do kraja, mislim da je dimenzija za uze svecice. Znam ja to, ali sam mislio ako neko ima originalni ključ da mi da mere ( dužinu, prečnik ) , da ga slika , pa da prema tim merama nabavim sličan, da metalostrugaru da ga obradi i stanji, ako treba nešto još da se uradi ( zagreje, iskrivi, navari, probuši ) i da imam ključ. Ovako bi trebao da skidam plastike, rezervoar - da bih imao lakši pristup svećici, pa da onda obrađujem neki ključ, isprobavam i slično. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Jul 13, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Drumskalisice odradicu ti ja to sutra cim dodjem sa posla (imam orginal Hondin alat u kutijici na bajku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 13, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras skidati plastike ako imas nastavak i kardan za cegrtaljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 13, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras skidati plastike ako imas nastavak i kardan za cegrtaljku Imam ja svašta od alata, al ništa ne pasuje. Zato sam i tražio mere i sliku pa da napravim. Najgluplja stvar bi bila da krenem negde u vožnju, i da mi motor stane zbog svećice, a da nemam čime da je zamenim. A od kad vozim motor - uvek sam u njemu imao neki osnovni alat ( ključ za svećicu, par odvrtača, kombinirke i par ključeva ) - ono što je potrebno za neke sitne popravke - zamena svećice, sajle i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su pocele lamelice da mi proklizavaju, i to samo u petoj kad se da gas. Recimo sa 100 da ubrza na 120, tad klizne pa se povrati i onda sve normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Jul 14, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Mere i nisu bas najpreciznije ali valjda ce posluziti jer mi subler trenutno nije tu. Ovo je orginal Hondin alat koji je dosao sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 14, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bane - hvala ti puno - mnogo si mi pomogao ! Imaš piće kad se vidimo ! Još jedno pitanjce - taj ključ za svećicu sa gornje strane ima deo kao neka navrtka - za koji broj ključa je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano Jul 14, 2015 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su pocele lamelice da mi proklizavaju, i to samo u petoj kad se da gas. Recimo sa 100 da ubrza na 120, tad klizne pa se povrati i onda sve normalno. Nemora da znaci , iste simptome sam imao i kad su riknule opruge kvacila, nakon zamene opruga sasvim drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Jul 14, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanjce - taj ključ za svećicu sa gornje strane ima deo kao neka navrtka - za koji broj ključa je ? Mislim da je 14ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Procureo mi je rezervoar jutros samo odjednom.. jel ima neko da prodaje drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 17, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da je gumica na slavini otisla pa tu kapalo, ako je busan i nije previse truo moze drugar da zakrpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa domindzije sunce vam ja otisao na more i vratio se a vi se jos niste okupili p.s. imao sam problema sa zupcanikom i zamenjeno sve komplet... Kaze majstor ovako nesto nije nikad video... 5-6 zubaca polomljeno a ostalo kao talasi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nejasno mi je da li si zamenio i lanac? Ja bih to obavezno uradio s obzirom na stanje ovog zupčanika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa lanac je to i prouzrokovao... Zamenjeno sve komplet... Prednji, zadnji zupcanik i lanac... Promena vise nego ocigledna... Nesto mi se cuo lose, kao da se muci ispod 4.000 obrtaja a sad prede i iz 2.500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 30, 2015 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da je gumica na slavini otisla pa tu kapalo, ako je busan i nije previse truo moze drugar da zakrpi i meni se ovo desava, nijesam znao odakle odjednom osjecam benzin dok nijesam vidio da kaplje... moram to sredjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prodao mog dominga, CILJAM na versysa kao sledeci motor pa se nadam da cu uspeti da ga uzmem za sledecu sezonu, uz neki kredit itd, ali prvo moram da prodam dominu Ako ima zainteresovanih (Radicuu???) nek se jave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa napiši neku cifru - možda nađemo nekog ( ja otkad sam kupio Dominatora i provozao neke drugare - svi kažu da im se sviđa ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 12, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Neka neka ja cekam nekog ktm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih ga za 1000eur.. 1996 godiste, ima nekih ulaganja tj ljubavi oko odrzavanja i redovnih stvari, ali meni je iskocila neka kombinacija za ozbiljniju masinu pa bi dominatora prodao sto pre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 1, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko na prodaju prednju masku tj okvir fara za rd02 1996? Treba mi neka cela, sa sve onim unutrasnjim zabicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan e drugari juce me napustio bendiks 30ak km od kuce, i reko da probam na gurku da ga upalim(mada nisam nikad to probavo verujuci da je nemoguce...) osmeh se odma javio na licu kad je posle 10 metara upalio odma ako neko ima ili zna gde bi mogao nabaviti neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...