GUS 261 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ponukan iskustvom sa proslim Trailmax d607 razmisljam o ovim gumama, tj ja i jos par kolega razmisljamo. Ima li neko iskustva. da li je dobra kao prosla d 607. Ne sumnjam da se radi o vrhunskom proizvodu al eto volim cuti i vasa misljenja! Gledao sam i Mitase i Heidenaue i Attacke i Anakee al ove mi se cine kao jako ozbiljan proizvod i najlepse izgledaju na motoru. Komplet bi me dosao oko 210 evra na njemackom Ebay. Ajmo, pa opalite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ponukan iskustvom sa proslim Trailmax d607 razmisljam o ovim gumama, tj ja i jos par kolega razmisljamo. Ima li neko iskustva. da li je dobra kao prosla d 607. Ne sumnjam da se radi o vrhunskom proizvodu al eto volim cuti i vasa misljenja! Gledao sam i Mitase i Heidenaue i Attacke i Anakee al ove mi se cine kao jako ozbiljan proizvod i najlepse izgledaju na motoru. Komplet bi me dosao oko 210 evra na njemackom Ebay. Ajmo, pa opalite od putnih guma meni samo Anakee 2 dozvoljava da po kishi peglam krivine... trailmax sam imao dva puta ali smo one 50-50 verzije (krampon-put)... anakee 2 posle 10ak iljada i dalje nije ni malo kockast, drzhi kao blesav po svim podlogama osim po rastresitom kamenju i blatu a koshta 180-210, zavisi gde uzimash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, anakee sam cuo da se jako brzo trose mada ne bih nista imao ni protiv njih, Vozio sam od kolege RD 07 sa Trailmax TR 91 iz 2010 i motor pada sam u krivinu, drze kao blesave i imaju mi bolji profil tj, plice su i lakse je bacati motor na koljeno s nima.. To za zalijeganje po kisi mi nije normalno jer to je isto kao kad bi po grmljavini se popeo i hodao po limenom krovu od katedrale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ponukan iskustvom sa proslim Trailmax d607 razmisljam o ovim gumama, tj ja i jos par kolega razmisljamo. Ima li neko iskustva. da li je dobra kao prosla d 607. Ne sumnjam da se radi o vrhunskom proizvodu al eto volim cuti i vasa misljenja! Gledao sam i Mitase i Heidenaue i Attacke i Anakee al ove mi se cine kao jako ozbiljan proizvod i najlepse izgledaju na motoru. Komplet bi me dosao oko 210 evra na njemackom Ebay. Ajmo, pa opalite Ovo je više od dileme. Nabrojane gume nisu u istoj kategoriji. Prvo se odluči kakva vožnja te interesuje, gde ćeš najviše koristiti gume, da li je to isključivo asfalt ili planiraš da voziš i po drugačijim podlogama. Kod mene je set Heidenau K60Scout za tvoj motor RD03 ( 130/80-17 i 90/90-21 ) 150€, znači za razliku od 60€ mogao si dva puta da dođeš do mene u Srbiju, namontiraš gume i još se i navozaš :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...