Peki 1215 Napisano Avgust 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rekoh, ponovih se malo sa kacigom. Suomi vandal, model pin up. Za retro motor retro i kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobraaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan lepa,lepa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za retro motor profesionalna trkacka Superbike kaciga, lijepo lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za retro motor profesionalna trkacka Superbike kaciga, lijepo lijepo Jbg. nisam znao, prevarila me šara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Avgust 10, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan mnoogoo leepaa koliko je koshtalo ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto ne volim mnogo šarene kacige al' ovu bi sa zadovoljstvom nosio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 10, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan extra kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 10, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Machkasta je skroz ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ja sam mislio da sam u problemu sa bojama,ali ovo :o ,moze i uz japanke ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 10, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan SAVRSHENA JE! dobar izbor! koliko budjona ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...valjda neće ovo da pročita moja žena ;D.... Sa 10% rabata 262 eur :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe kod nas suomy kacige?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe kod nas suomy kacige?? Otvoris podforum prodavnice kad tamo gle cuda: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1594.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sarena al sa ukusom. Prelepa je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 10, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan A ti si taj Peki ;D Odem ja prosle subote u Centar S da pazarim ovakvu i kaze lik imam jednu ali je vec kupljena. Ja ga zamolio da mi pokaze i mogu samo reci da je prelepa Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si taj Peki ;D Odem ja prosle subote u Centar S da pazarim ovakvu i kaze lik imam jednu ali je vec kupljena. Ja ga zamolio da mi pokaze i mogu samo reci da je prelepa Pozz He, he, he....izvini stativa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor imamo isti ukus sto se kaciga tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sad,kad te napadne zena,i pocne da ti nabacuje kako su ti stalno zenske u glavi,imas lepu odbranu,reci samo da je bezbednost na prvom mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Peki na izboru,i ja sam uzeo Vandala samo u mat crnoj pre jedno 2-3 nedelje.Moram ti priznati da iako ne volim sarene kacige razmisljao sam se da uzmem bas tu tvoju(u M velicini je zar ne?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Originalna i kvalitetna kaciga...lep izbor...trebace ti zastita od pogleda kada stojis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Peki na izboru,i ja sam uzeo Vandala samo u mat crnoj pre jedno 2-3 nedelje.Moram ti priznati da iako ne volim sarene kacige razmisljao sam se da uzmem bas tu tvoju(u M velicini je zar ne?) Ni ja ne volim sarene kacige, cak sam i ofarbao u mat crno staru, ali kada sam video ovu... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Peki jos samo onu slicicu da nakacis na zadje sediste ali live. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Peki jos samo onu slicicu da nakacis na zadje sediste ali live. Ticu brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...