d78 5 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан добри људи, Пратим форум већ дуже времена, али тек сада сам се регистровао. Тренутно возим скутер са тенденцијом да пређем на нешто озбиљније. Локација БГД, и волим све што воле млади. Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Avgust 27, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Predstavljanje izgleda kao formalnost, ali bi mogao da zapišeš kako se zoveš, nešto malo o sebi, čisto da znamo s kim imamo posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d78 5 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala izvinjavam se jer sam na brzinu napisao par recenica, ali u principu nema mnogo toga da se kaze, aj da sam neki mehanicar ili vulkanizer pa da to napisem, a neko sa forum se i ovajdi od toga... Moje ime je Dado, 78 godiste, radim u nekoj izdavackoj firmi.. Malo zapinjem, kao da pisem pismeni iz srpskog na neku temu pa malo trokiram Eto, jos jednom pozdrav svim dobrim ljudima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan D78, da ti i ovde javno poželim dobrodošlicu! Ajde sad pred svim ovim finim ljudima da kažeš šta si uradio od onog legendarnog motora koji si kupio od mene, pošto kažeš da trenutno teraš skuter :D Pozdrav, Sinclair Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d78 5 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, prvo mi se nije svidela boja pa sam ga prefarbao, pa onda mi se nije svidelo sto non stop moram da menjam brzine pa sam stavio motor od libertija, pa onda vetar smeta pa sam stavio vetrobran, i na kraju ispade da izgleda kao skuter... haha salu na stranu, legendarni motor ce biti papiroloski funkcionalan u skorije vreme, samo da nas posluzi lepo vreme.. i nadam se da ce dobro sluziti "gazdaricu" ahahah... D78, da ti i ovde javno poželim dobrodošlicu! Ajde sad pred svim ovim finim ljudima da kažeš šta si uradio od onog legendarnog motora koji si kupio od mene, pošto kažeš da trenutno teraš skuter :D Pozdrav, Sinclair 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Avgust 30, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...