B@ne 307 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Ne mislim da sam brži, ja znam da sam brži Hmm... zasuo sam te sa 2 kubika makadama pa i nisi mogao da vidis da sam tri minute u prednosti. Obrati paznju drugi put!! To se ne računa, to je bio krug za zagrevanje :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je...o vas datum Nemože pošten svet ni na more da ode a da nešto ne propusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da.. jos se ne zna krecemo li cetvrtak.. ili petak.. U svakom slucaju reko covek da pravimo spisak.. a mi se samo zajebajemo Vlajko moze spisak cisto da imamo neku orjentaciju. 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. 1. 2. 3. 4. 5. 6. .... 10. Koska Ocekujem samo info kada se krece iz BGD-a i odakle...Ne bih sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy narucio makar 100m blata,gde to da mu nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je...o vas datum Nemože pošten svet ni na more da ode a da nešto ne propusti. Ko se to nama navukao na off? Ne beri brige, čeka tebe nešto mnogo dobro dve nedelje kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Ne mislim da sam brži, ja znam da sam brži Hmm... zasuo sam te sa 2 kubika makadama pa i nisi mogao da vidis da sam tri minute u prednosti. Obrati paznju drugi put!! To se ne računa, to je bio krug za zagrevanje :nanana: Dobro ajd`, pusticu te malo... ti si moj dVug. Je...o vas datum Nemože pošten svet ni na more da ode a da nešto ne propusti. A ti si bas sad nasao da se Grčiš. Mada, vise mi to lici na tenerasko izbegavnje okrsaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je...o vas datum Nemože pošten svet ni na more da ode a da nešto ne propusti. A ti si bas sad nasao da se Grčiš. Mada, vise mi to lici na tenerasko izbegavnje okrsaja. Ah.... pa uvek su znali da smisle dobar izgovor :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad da krenemo? Ruska je jedan vrlo zaposlen mladic.. pa da ne ulazimo u tajming za arbajt Vrucina taman olabila.. mozda prhne i neka kap u petak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jager obicno krece utorkom, a ti mozes sad, da bi ga stigao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo 13. markodjurovic Aj kad se vec upisujete . Posto cu petak uznem slobodno taj dan i idem i to sledecim putem koji svima preporucujem (do Kraljeva znam, posle se snalazite sami ) Do Topole kako ko zna posle: Satornja Stragari Bare Knic (ovde moze pauza i kupanje na jezeru) Bumbarevo Brdo Voljavca Tavnik Kraljevo Put je asfalt ali preko planina, pa ko hoce vezba krivinarenje (Ovo sam mislio za one koji dolaze sa severa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan to ce ceo dan da traje.. da krenemo oko 9-10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa u sustini duze je za jedno sat vremena nego Ibarskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al se sladite, bash onako gospodski. Nego, to stizanje po asfaltu...jel' ostane sta od krampona posle toga? Ili imate po 2 seta guma? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo 13. markodjurovic 14. EEEEvo i jaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al se sladite, bash onako gospodski. Nego, to stizanje po asfaltu...jel' ostane sta od krampona posle toga? Ili imate po 2 seta guma? Pa vecina ima neke dual purpose gume. Ja sam prosli put BG-Debelo Brdo iso sa MX gumama, iako sam afaltom presao max 60-70km na kraju mi je zadnja guma bila nizasta. @Edit i naravno ako neko ide kombijem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al se sladite, bash onako gospodski. Nego, to stizanje po asfaltu...jel' ostane sta od krampona posle toga? Ili imate po 2 seta guma? zato dosta nas pegla Haidenau... odličan kompromis slike od proslog puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas gledao bas te fotke sa Izvidnice u Maju prosle godine. Evo za tebe Popsy premijerno jedna od tada, iz zasede. A pitam se pitam: Gde ti je levi retrovizor na ovoj fotki? ... Msm, ako odgovorim ja sa fotkom, poplasice se neki koji imaju dilemu da l` da dodju na ovu voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUuuuuuuuuuuh! Kako stvari sada stoje, moraćete se provesti bez mene :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 30, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 10.Koska 11. Misha (f) 12. Kepo 13. markodjurovic 14. Leon KLR 15-16. Drvodelja i Jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam zbog finansija da spavam u satoru ili da dodjem u subotu ujutru. Kad se krece na voznju? komso, ja takodje razmisljam da idem u subotu (nije jos nista sigurno, ali mi se bas ide), pa bi mozda mogli zajedno u odluci da li da idem me jos ometa i to sto mi motor nije okovan gvozdjurijom i sto vozim Conti Trail Attack gume, pa se bojim da se ne izvrcem previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUuuuuuuuuuuh! Kako stvari sada stoje, moraćete se provesti bez mene :gaa: Potrudi se, ima još tri dana. Ne moraš baš svaki put da dođeš prvi, tri dana pre ostalih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan komso, ja takodje razmisljam da idem u subotu (nije jos nista sigurno, ali mi se bas ide), pa bi mozda mogli zajedno u odluci da li da idem me jos ometa i to sto mi motor nije okovan gvozdjurijom i sto vozim Conti Trail Attack gume, pa se bojim da se ne izvrcem previse Ja nazalost necu moci u subotu da idem totalno sam zaboravio na jednu jako bitnu stvar! Najverovatnije cu doci posle podne na druzenje i voznju u nedelju. Sa druge strane, ako imas iskustva po offroadu onda nema problema sto vozis te gume, tereni na Goliji nisu preterano teski tako da nema frke. U svakom slucaju je bolje da izaberes voznju u sporijoj grupi gde ima slicnih motora i guma tako da opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 30, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, jel može supermoto da prođe tim vrletima kojima se vozi? Naravno, u sporijoj grupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...