Alekre 12750 Napisano Februar 2, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vanvremenski model...zato mi i nije zao ubacene gomile para u njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 17, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Radovi napreduju punom parom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10383 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Lele, ostali samo dugmici!!! Aj pa sa srecom! Bice gotov, valjda, do skupa u Indjiji. Da gledam i da patim, za mojom neostvarenom zeljom Suzanom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10383 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da se ovo prodavalo kad sam kupovao motor, verovatno da bi sad bio moj. http://www.polovniautomobili.com/oglas4417540/suzuki_vx800/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno znam ovaj motor,i meni je veoma neugledan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10383 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno znam ovaj motor,i meni je veoma neugledan... Uz dobar dogovor i delove koje daje uz njega, ( rezervoar, bocne plastike) mislim da bi prica na kraju i bila dobra. No . . .. pala je vencanica sa Tako Dobrim Motorom. Kako napreduju radovi na tvom VX? Temperatura napolju raste, ujutro oprema sama izlazi iz ormana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Delovi su stigli,do vikenda bismo trebali da ga kresnemo...Mada toliko ludujem sa poslom,da mi nije ni do cega,a toliko imam i slobodnog vremena...do moga...Stoji mi Beverli,mrzi me da ga isteram iz lokala...Vozio sam malko Varadera od sina,i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Novi sjaj-fabricko stanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Mart 9, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super je odradjena masina svidja mi se taj cafe fazon sa linijama preko rezervoara i repa, hocu i ja nesto slicno da uradim na mojem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Makina sredjena u srafic...cak i migavci vicu piiiii piiiiii piiiiip... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 12, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je mnogo lepsi sa originalnim naked pluig vizirom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10383 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jes, vala! Lepse mu stoji taj manji vizir. Kad se vidimo, otkrices mi tajnu koliko te je kostalo sredjivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 13, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jes, vala! Lepse mu stoji taj manji vizir. Kad se vidimo, otkrices mi tajnu koliko te je kostalo sredjivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 17, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stavljeni i koferi...Seba je opet odlicno uradio posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Човече, од овога испаде прави мотор! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 17, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Човече, од овога испаде прави мотор! Pravi pravcijati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 18, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krauser koferi su vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasputin 6 Napisano Maj 3, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotkica VX, tek da ozivimo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...