kovac85 38 Napisano Avgust 9, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi ima Yamahu R1 1999godiste, kao nova redovno servisiran... ali kad da kontakt obrtaljka mu dodje do broja 7 pa se vrati na nulu i tako nekoliko puta ponovi.Da li neko ima spisak sta koji broj znaci, koja je to greska na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Za model 00-01, valjda je isto. EXUP Improper connection The EXUP valve stays in the open 7,000 r/min position for three seconds and then the servomotor shuts off. The motorcycle can be ridden. Short-circuit The tachometer displays the condition code. EXUP Servomotor is The servomotor’s power supply is 7,000 r/min locked. constantly interrupted so that it will not burn out. The motorcycle can be ridden. The tachometer displays the condition code. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Cubric ta greska je za EXAP ventil na auspuhu.Naj cesce se desava da taj ventil zablokira pa onda javlja gresku 7. Ako je zablokirao samo ga rasturi ocisti garez i ponovo ga sklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 10, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skinucemo ga i ocistiti veceras, siguran sam da exup ventil odradjuje svoj posao super, a da li ima pole toga neki sistem da se resetuje (obrise) ta greska kao kad se pojavi na kolija? Hvala vam puno na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista da se resetuje, ako je greska odklonjena mora lampica sama da se ugasi. Ako lampica jos uvek sija onda greska nije odklonjena. Reci mi dali se ventil pomera kada das gas na motoru? U gornjem broju obrtaja mora da se otvori. Imao sam vec i slucajeva da sajle koje idu od EXAP motora prema ventilu blokiraju ili se odkinu pa onda isto javlja tu gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...