Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Challenger(Jinlun JL250V)Sve vezano za ovaj motor i ideje za prepravke...

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Ma cuti da ja njega prodam posto poto dok jos mogu da dobijem za njega neki dinar mani ako bude jos malo da ga drzim necu moci da ga poklonim mani. U SVE MI DIRAJTE NEMOJ DA MI JE NEKO U SPRINT PIPNO POBICU VAS.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

A sta kad bi se ljudi koji trguju akcijama bunili sto je pala cena?

Mislim sad cemo zbog tebe svi da zovemo Sprint i trazimo da podignu cene. ::)

Nisi nikako mogao da znas u napred i tako ti se zalomilo, a pitanje je da li su i oni znali za pojeftinjenje tada kada si kupio motor.

jbt koja budala!!! ;D

Pojenta kupovine motorcikla nije bila da se kockam parama. Naravno da ne treba zvati sprint zbog mene, nisam post ni napisao zbog sebe ja mogu da prihvatim da sam obriso straznjicu sa 700e i da sam ispo magarac sto nisam kupijo polovnu yamahu virago ili bilo sta drugo japansko. Pisem zato sto ljudi koji se zalecu ko sto sam se ja zaleteo da kupim sprinta treba da znaju sa kakvim dilerom sklapaju posao, znaci kupovina motora kod sprinta moze se poistovetiti sa trgovinom na berzi, kladijonicom i kockarnicom, pocev od toga koji su shraf zaboravili da zavrnu kad su vam dali motor pa skroz do toga da vam isteraju 700e iz dzepa bez ikakvog razloga.

Pa i da si uzeo Viraga slicno bi prosao. 250-ke su bile preko 2000e, a sad se ljudi muce da ih prodaju i za 1600e i to primerke u odlicnom stanju i ne previse matore. Globalno su pale cene motorima, doduse ne toliko novim, mada da si uzeo novog Japanca od 5-6000e, sigurno bi opet bar toliko izgubio.

• U prolazu, 8 postova

A sta kad bi se ljudi koji trguju akcijama bunili sto je pala cena?

Mislim sad cemo zbog tebe svi da zovemo Sprint i trazimo da podignu cene. ::)

Nisi nikako mogao da znas u napred i tako ti se zalomilo, a pitanje je da li su i oni znali za pojeftinjenje tada kada si kupio motor.

jbt koja budala!!! ;D

Pojenta kupovine motorcikla nije bila da se kockam parama. Naravno da ne treba zvati sprint zbog mene, nisam post ni napisao zbog sebe ja mogu da prihvatim da sam obriso straznjicu sa 700e i da sam ispo magarac sto nisam kupijo polovnu yamahu virago ili bilo sta drugo japansko. Pisem zato sto ljudi koji se zalecu ko sto sam se ja zaleteo da kupim sprinta treba da znaju sa kakvim dilerom sklapaju posao, znaci kupovina motora kod sprinta moze se poistovetiti sa trgovinom na berzi, kladijonicom i kockarnicom, pocev od toga koji su shraf zaboravili da zavrnu kad su vam dali motor pa skroz do toga da vam isteraju 700e iz dzepa bez ikakvog razloga.

Pa i da si uzeo Viraga slicno bi prosao. 250-ke su bile preko 2000e, a sad se ljudi muce da ih prodaju i za 1600e i to primerke u odlicnom stanju i ne previse matore. Globalno su pale cene motorima, doduse ne toliko novim, mada da si uzeo novog Japanca od 5-6000e, sigurno bi opet bar toliko izgubio.

2000-1600=400e - 500e

(2300-1600)+300=1000e ???

i ko je sad ovde ispo glup ??? Ja ili onj sto je uzo viraga

To je pojenta ja sam glup. A ako neko nece da uci na mojoj gresci

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Elbandito, jesi li ti bio spreman da das 2300e za novi motor koji si kupio? Jesi(cim si ga kupio) sad kad ti neko kaze da si izgubio te pare nemoj da se ljutis. Ovo je isto kao kada kupis od nekoga masinu za 1000e ti zadovoljan prodavac zadovolja...dok onda iza coska vidis da ista takva kosta svega 500e i ti pocnes da se ljutis. Sto si kupio nov motor?! Svi znamo da kad isteras nesto iz salona automatski pada cena za 20-30% pa izvolite kupite novi...

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Iskreno, ni ja se nisam nadao da ce cena toliko pasti, ali sam znao da to nije realna cena i da ce pasti vec sledece godine bar za par stotina evra. Ponovno padanje cena je izazvala ekonomska kriza jer je prodaja mnogo stala. kolega Patak se zalio na prodaju. Kaze da je prosle godine do tad kad sam ja bio prodao 39 motora. Ove sezone samo 10. Na neki nacin prisutan je i monopol. Chalengera i raptora niko ne uvozi tako da su mogli da podignu cenu. Jedino keeway ima dva modela sa v2 masinom ali su oni nesto skuplji.

Sto se mene tice za sledeci motor mogu da gledam nove modele, eventualno one koji ce izaci sledece godine. Kad prodju 2-3 godine, padne cena, vidimo kako su se pokazali, isprave fabricke greske koje su prisutne na novim modelima a i stvori neko trziste za polovnjake onda mogu da zamenim ovo moje magare a do tada cu ga lepo izvoziti i nece mi biti krivo sto sam ga platio 900e  ;D

• Drug član, 3087 postova

A propos цена и њиховог снижавања: пре неки дан сам свратио на сајт "Аполо" мотоцикала и нова вест је да су и они у фабрици снизили цене.

• U prolazu, 8 postova

Elbandito, jesi li ti bio spreman da das 2300e za novi motor koji si kupio? Jesi(cim si ga kupio) sad kad ti neko kaze da si izgubio te pare nemoj da se ljutis. Ovo je isto kao kada kupis od nekoga masinu za 1000e ti zadovoljan prodavac zadovolja...dok onda iza coska vidis da ista takva kosta svega 500e i ti pocnes da se ljutis. Sto si kupio nov motor?! Svi znamo da kad isteras nesto iz salona automatski pada cena za 20-30% pa izvolite kupite novi...

Tu se ja slazem sa tobom ja sam challengrea hteo da zamenim motorom koji kosta 1800e sto je bar po meni realna cena za moj motor  20-30% al kako brate kad ti diler u startu spusti 38% pa jos plus onih 20-30% to je od 50-70% ej bre mnogo je kume, neozbiljno je bre.

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

e recite mi ovako koliko torši vaš chalanger i koliko može najviše da idde ??? ???

A ti kao ne znas koliko moze da razvije?  :D

• U prolazu, 8 postova

challenger ima elekronsku blokadu broja obrtaja u paljenju (nazovite sprint servis i pitajte) maksimalna brzina 110km/h (max 120km/h u nekim ludnica uslovima, razvlacenje brzina i slicne stvari) odatle i velike vibracije na brzini od 100km/h. A nebi smeo da trosi vise od 3-3.5 l da ga jeb*m. 110km/h - evropski zakon i nas novi o bezbednosti u saobracaju pogledajte i bice vam jasno sto je to tako.

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Nemoj tako,ima ovaj motor svojih mana,ali ima i dobrih strana.Meni je do sada pruzio mnogo lepih trenutaka,a mislim da ce i dalje tako biti.(Golija,Djerdap,Umag,Reli Srbija,Crna Gora....ove krace ture i ne brojim)

• U prolazu, 8 postova

Nemoj tako,ima ovaj motor svojih mana,ali ima i dobrih strana.Meni je do sada pruzio mnogo lepih trenutaka,a mislim da ce i dalje tako biti.(Golija,Djerdap,Umag,Reli Srbija,Crna Gora....ove krace ture i ne brojim)

ma dobar je dobar nemam reci kako je dobar

naravno da ce da ti posluzi jos kad ti niko neda onih 1100e sto trazis za njega

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

šta znam po meni je stvarno ekstra motor ali na 663km potrošio 35 litara i potrošnja 5.2 drugar mi kaže mora pošto ga ja vozim non-stop 100-110km/h ??? ???

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

išao sam do zlatibora sad za vikend i opet je potrošio boga oca oko 5 litara na 100km doduše non stop je išao 110km/h ;D ;D

al to je nebitno toliko nego ko može da mi uradi auspuhe hoću da tutnji kad ide ovako mi kao da vozim fen :D

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

išao sam do zlatibora sad za vikend i opet je potrošio boga oca oko 5 litara na 100km doduše non stop je išao 110km/h ;D ;D

al to je nebitno toliko nego ko može da mi uradi auspuhe hoću da tutnji kad ide ovako mi kao da vozim fen :D

Naravno da ce ti trositi 5 l kada ga drapas u "crveno"  ;)

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

Aj ovako nacrtaj ili nakaci neki auspuh pomocu nekog programa npr. Photoimpression, Photoshop...ako ni tako otvori sliku tvog motora u paintu i docrtaj auspuh kakav zelish onakom nagrubo, kotiraj tj. napisi dimenzije, materijal npr. obicna niklovana cev-(najgora moguca varijanta), prohromska cev ili vise njih polirane ili ne polirane-(bolja varijanta). Ili sam nabavish materijal kao i ja sto sam uradio i donesesh pa ti izvarimo tj montiramo. Daj te neke osnovne detalje da bi ti reko po kojoj naj manjoj ceni to moze da se uradi a zato sto si clan kineza raspitacu se i kod drugih servisera i varioca pa da to bude sto vise finasidki na ovu SEKU prihvatljivije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja