Furian 1 Napisano Avgust 22, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se se Apollo RX 250 Podatci: Godište: ........................................... 2009, prva registracija april 2010 g. Predjena kilometraža:.................... 5050km Redovno servisiran, promenjeno na njemu sve što nije valjalo, prednja guma conti road attack 2 uz njega ide i stara. Promenjene ručke volana i skinute nalepnice i prefaban. Motor se vodi na meni cena 1100 evropskih ili zamena za dobar dominator nx650 uz moju doplatu. Telefon za kontakt 064/33-20-364 zvati posle 15h Samo jedna slika zasad poslepodne još slika. ako sam zaboravio nešto pitajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan haha kako adekvatna registarska oznaka :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 22, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Šta joj fali Nisam rekao da je registrovan do 20.04.2012 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ko je rekao da fali naprotiv, extra je sremska mitrovica = SM a ovo je supermoto = SM zato sam rekao adekvatna 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 22, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo razmišljanje nije mi palo na pamet to nikad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan i sad kupujes enduro greota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 24, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da kudi ni da kaže mnogo je, ništa Cena je podložna dogovoru za pravog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 25, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema Dominatora za zamenu neverujem ajde nudite nešto treba mi veći motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, sumnjam da ce neko prelaziti sa 650 na 250, osim ako nekome nije bitna doplata pre ti je sansa da svesno oboris cenu 10-20% sto u tvom slucaju nije premnogo novca jer bi se oprostio od ne preterano velikih 100-200e , a da time dobijes, ja cenim, osetno brzu prodaju ne obaram ti cenu, ne teram te to da uradis, vec ti dajem savet kako brze da resis situaciju, ako ti se hitno vozi jaci motor 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena sa doplatom za Freewinda 2002? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 25, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan @ kosooki pa zato sam i rekao da nije fixna cena i da može dogovor naravno da bih spustio cenu za neku ozbiljnu ponudu. Ne zameram ti svaki komentar je dobrodošao nego ja nemam ni nepristojnu ponudu @TA96 Vidi freewind je lepa mašina ali kako je tvoja 2002 godište ja verovatno nemam para da toliko doplatim, ali eto iznesi neku ponudu koliko bi tražio da ti doplatim pa možda i bude nešto ko zna. Makar je neko ponudio nešto i to je dobar znak Možeš na pp ili ovde svejedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @ kosooki pa zato sam i rekao da nije fixna cena i da može dogovor naravno da bih spustio cenu za neku ozbiljnu ponudu. Ne zameram ti svaki komentar je dobrodošao nego ja nemam ni nepristojnu ponudu @TA96 Vidi freewind je lepa mašina ali kako je tvoja 2002 godište ja verovatno nemam para da toliko doplatim, ali eto iznesi neku ponudu koliko bi tražio da ti doplatim pa možda i bude nešto ko zna. Makar je neko ponudio nešto i to je dobar znak Možeš na pp ili ovde svejedno. Nije moj Freewind nego od komsije, forumas Kvocka, pogledaj u oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 26, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Ah video sam mnogo je to doplate za mene mada motor je prelep. Videh nešto što mi se svidja pa sam odlučio da napravim korekciju cene. Nova cena 1000 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 31, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Septembar 2, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Septembar 7, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...