taxi 1 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA TRANSALP 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju maxi skuter Aprilia atlantic 500 sprint 2005 u odličnom stanju, prešao 25000km,registrovan do 20.07.2012.god.,fabrički kofer i alarm.Cena je 2700 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taxi 1 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA TRANSALP 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt tel. 064/6789 622 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taxi 1 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA TRANSALP 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za auto sa klimom novije godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan motor kao casa znaci dopada mi se :-))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taxi 1 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA TRANSALP 2003 Prijavi odgovor kao problematičan link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taxi 1 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA TRANSALP 2003 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Februar 23, 2012 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme gledam ovaj motor na oglasima i pokusavam da sklopim kockice, ali kilavo mi ide. Imam auto, ali mi se ne ostaje bez auta sa dva motora. Moram nesto gledati ovih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...