Si-MKSA 8 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama , zanima me ko kakvo ima iskustvo sa modelom sprint max i koji je najbolji model sprint skutera od 50 kubika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 20, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama , zanima me ko kakvo ima iskustvo sa modelom sprint max i koji je najbolji model sprint skutera od 50 kubika ? druze ja sam imao iskustva s 2 sprinta.jedan je bio sprint sport 2008.godiste presao 15000 km za 2 godine i dan danas nije nista pipano u masini (redovno sam ga odrzavao i ulje mu menjao) a drugi je sprint fantom po meni najbolji sprintov model.izuzetno je mali potrosac trosi 2 litre bezolovnog,veoma je udoban,ima mesta i za suvozaca,od zanimljivosti ima duple zmigavce i svetli ti lampica crvena kad te neko zove na mobilni s njime sam presao 4000km bez ijednog problema takodje max.brzina mu je 75kmh,uzbrdo dvoje vuce ko jednog .sto se tice sprinta max-a nije ni on los motor potrosac je jako mali kao i fantom.moj savet ti je ako pazaris motor da uzmes fantoma neces se pokajati sigurno mnogo mesta sam obisao s njime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Avgust 21, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju, a jel ima mnogo razlike izmedju 2t i 4t skutera , 4t takodje moze da se frizira i doradjuje ? I zanima me da li 4t ima blokade ? POZDRAV !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...