kiki90 2 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto je navedeno kupujem motor od gilere rc ili r 125-tice da je u ispravnom stanju,komletan sa karburatorom,hladnjakom i auspuhom...svi koji imaju nesto neka se jave...placam odmah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan moze i od bilo koje gilere ali da je 125 ccm...i da je ispravam potpuno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi pisite nesto ,moze i od 50 cm masina od gilere ili derbija ili aprilie rx 50! da je u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel moze nsr 125 2001 god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa meni nece odgovarati jer je moj motor cross...znaci ja bih masinu od nekog crossa od 125 ccm npr gilera pre svega ,pa onda derbi ,aprilia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ti nece odgovarati,majke ti,kakve to veze ima ti je usporis na prenosu koliko ti treba...evo recimo aprilija af1(sportak)nosi istu masinu kao pegaso 125 koji je enduro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bi pre svega od gilere rc,ili r masinu jer je ista rama i motor bi mi najvise taj pasovao...a sad neznam, kako bih mogao da uglavim masinu od honde nsr....morao bih prepravljati nosace za masinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan moze tema da se zakljuca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...