RedneckMayhem 0 Napisano Avgust 7, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima, Interesuje me ima li istine u nekim najavama da ce opet biti otvoreno predstavnistvo H-D ovde u Beogradu? Znam da ga je ranije bilo tamo kod Trga Republike, pa je to puklo... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nema nista na Harley web stranici: http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/Selector/selector.jsp?locale=en_US Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 10, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da se ponovo otvori sumnjam da ce opstati ... bio sam u sloveniji u HD shopu .... *ebeni privezak za kljuceve (metalna plocina sa natpisom) kosta 35-40e!!! videh jako lepu gipsanu kasicu-prasicu u obliku rezervoara sa HD logom i htedoh da kupim da stedim u njoj pare za mog buduceg HD-a .. kad pogledah cenu .. sitnih 70 i kusur evra ... automatski je palo okretanje za 180stepeni i instant napustanje radnje .. verujem da ce ovde biti jos gori sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prve sezone kada je otoren HD salon, prodato je oko 25-6 komada motora, i sa time je misija zavrsema za naredni period na ovim prostorima. A kako i ne bi pored ogromne ponude japanskih sprava koje su neuporedivo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prve sezone kada je otoren HD salon, prodato je oko 25-6 komada motora, i sa time je misija zavrsema za naredni period na ovim prostorima. A kako i ne bi pored ogromne ponude japanskih sprava koje su neuporedivo bolje bolje ali nemaju dushu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128460#msg128460 date=1186937604] Prve sezone kada je otoren HD salon, prodato je oko 25-6 komada motora, i sa time je misija zavrsema za naredni period na ovim prostorima. A kako i ne bi pored ogromne ponude japanskih sprava koje su neuporedivo bolje bolje ali nemaju dushu Jbg, Japanci nisu imali Holivud, ali je zato trenutno u HD-u ipak japanska dusa - karburator i kompletna elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 12, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128460#msg128460 date=1186937604] Prve sezone kada je otoren HD salon, prodato je oko 25-6 komada motora, i sa time je misija zavrsema za naredni period na ovim prostorima. A kako i ne bi pored ogromne ponude japanskih sprava koje su neuporedivo bolje bolje ali nemaju dushu Jbg, Japanci nisu imali Holivud, ali je zato trenutno u HD-u ipak japanska dusa - karburator i kompletna elektronika uzeli su jedino shto vredi sa japanca ;D onaj osecaj koji chovek ima na HD-u ne potiche od karburatora a josh manje od elektronike pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128576#msg128576 date=1186954436] uzeli su jedino shto vredi sa japanca ;D onaj osecaj koji chovek ima na HD-u ne potiche od karburatora a josh manje od elektronike pozdrav A koji je to osecaj? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128576#msg128576 date=1186954436] uzeli su jedino shto vredi sa japanca ;D onaj osecaj koji chovek ima na HD-u ne potiche od karburatora a josh manje od elektronike pozdrav A koji je to osecaj? ??? osjecaj da ce se nesto pokvariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 13, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128576#msg128576 date=1186954436] uzeli su jedino shto vredi sa japanca ;D onaj osecaj koji chovek ima na HD-u ne potiche od karburatora a josh manje od elektronike pozdrav A koji je to osecaj? ??? da si pronashao sebe na svom motoru, mene ne bi pitao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 13, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan eh... imao sam priliku samo da sednem na harley sportster 883 i da ga upalim ... par puta neeeeeezno isturiram naravno u malim obrtajima ... nisam 'teo da vozim jer je ipak to preskupo za moj dzep, jeste drugarov al' ne daj boze da mi padne ili nesto gore (ipak ima 260kg) ... osecaj je .. ne znam kako da opisem ... bolje od sexa? dobro .. nije bas tako dobar ali jaaaaaaako blizu, tu su negde ... izjednaceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan taj 883 je za djevojčice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Osecaj je kao u vozaca traktora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A nogostopi kao onaj sto je Mirko odvalio kad je Lakiju krao kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A nogostopi kao onaj sto je Mirko odvalio kad je Lakiju krao kola.(maratonci) Ali to je nogostup sa dusom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A nogostopi kao onaj sto je Mirko odvalio kad je Lakiju krao kola.(maratonci) Ali to je nogostup sa dusom! Ima branik od betona,mozes ubit slona,a sedista mu meka ko ... ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 13, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Osecaj je kao u vozaca traktora. jes vala al' je meni bolji od onog osecaja kad se vozish na r-u a k'o da te neko vuche na dasci za peglanje a hoce od te loode vozhnje na r-u nekad i ruke da trnu i noge da bole, nekad se i ledja leche malo duzhe a deshava se i da ne mozhesh da budesh u sedlu duzhe od 3-4 sata... pa dobro ni to nije loshe dok se ne sedne na pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nesto izmedju ,al izOFFovasmo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nesto izmedju ,al izOFFovasmo :o Pa i sama prica o HD predstavnistvu u OVOJ zemlji je off. Cak i u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128834#msg128834 date=1187023776] jes vala al' je meni bolji od onog osecaja kad se vozish na r-u a k'o da te neko vuche na dasci za peglanje a hoce od te loode vozhnje na r-u nekad i ruke da trnu i noge da bole, nekad se i ledja leche malo duzhe a deshava se i da ne mozhesh da budesh u sedlu duzhe od 3-4 sata... pa dobro ni to nije loshe dok se ne sedne na pravi motor Ne znam sta ti podrzavas, ali svaki hd koji sam probao ne zadovoljava ni moje osnovne kriterijume za motor koji bih posedovao. A mislim da mi standrdi nisu visoki: Motor mora barem da koci ili(i) da ide, a hd ne cini ni jedno ni drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 13, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128834#msg128834 date=1187023776] jes vala al' je meni bolji od onog osecaja kad se vozish na r-u a k'o da te neko vuche na dasci za peglanje a hoce od te loode vozhnje na r-u nekad i ruke da trnu i noge da bole, nekad se i ledja leche malo duzhe a deshava se i da ne mozhesh da budesh u sedlu duzhe od 3-4 sata... pa dobro ni to nije loshe dok se ne sedne na pravi motor Ne znam sta ti podrzavas, ali svaki hd koji sam probao ne zadovoljava ni moje osnovne kriterijume za motor koji bih posedovao. A mislim da mi standrdi nisu visoki: Motor mora barem da koci ili(i) da ide, a hd ne cini ni jedno ni drugo. svako ima razlichite kriterijume... recimo tvoji kriterijumi kazhu da motor mora da ide 200km/h i da dobro kochi pri toj brzini... moja prosechna brzina na otvorenom se krece uglavnom oko 80km/h a pri toj brzini svaki kochi dovoljno dobro i na svakom imash vremena dovoljno dobro da odreagujesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan To je motoor pravljen uglavnom za prav put brez krivina i brez rupu.Inace krsta ;D Pola ih nema zadnjie amortizere uopste vec se vozis samo na zadnjoj viljusci,a onda popustis malo onu zadnju gumu BALOONKU da ti glumi amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan osjecaj da ce se nesto pokvariti imas bonzitu za ovu misao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9636.msg128834#msg128834 date=1187023776] jes vala al' je meni bolji od onog osecaja kad se vozish na r-u a k'o da te neko vuche na dasci za peglanje a hoce od te loode vozhnje na r-u nekad i ruke da trnu i noge da bole, nekad se i ledja leche malo duzhe a deshava se i da ne mozhesh da budesh u sedlu duzhe od 3-4 sata... pa dobro ni to nije loshe dok se ne sedne na pravi motor Ne znam sta ti podrzavas, ali svaki hd koji sam probao ne zadovoljava ni moje osnovne kriterijume za motor koji bih posedovao. A mislim da mi standrdi nisu visoki: Motor mora barem da koci ili(i) da ide, a hd ne cini ni jedno ni drugo. Nema potrebe da pljujete po nečemu što se vama ne sviđa, a sviđa se milionima u cijelom svijetu. Ja ne volim tu vrstu motora, ili možda nemam dovoljno novca da bih ga kupio, ali me to sve ne tjera da pričam sve najgore o jednoj jako uspješnoj firmi i njihovom proizvodu koji je jedan od najjačih brendova u svijetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...