kumruzvelt 3 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sada nemem dvotockasa, ali sam resio da ga kupim u skorije vreme (narednih par meseci). Naravno ta ljubav nije od juce vec seze oko 45 godina unazad. Moj prvi susret sa motorom je bio sa mojih oko 5-6 godina, redovno sam davao pitu komsiji (inace samcu podstanaru) iz susednog dvorista da bi mi dozvolio da sedim na motoru i dajim gas (u pitanju je bio NSU iz kasnih 50-ih) dok je moja srecna majka mislila da joj je dete konacno pocelo da jede. Tako se komsija lepo hranio neko vreme. Kasnije su on i moj otac postali nerazdvojni prijatelji (posle i kumovi) do danasnjih danea. Uvek se smejemo kada se toga setimo (iako je "komsiji" sada 68, a mome ocu 75 godina). Elem, prvi ozbiljn susret i vozenje "motocikla" je bilo sa mojih 12 godina, povrmeno mi je nas rodjak davao da vozim (stariji se sigurno secaju) Solexa sa motorom na prednjem tocku. Posle tuga je ujak kupio Pony Expresa (bilo mi oko 15) kojeg sam redovno vozio. Moj prvi "motor" je bio Tomos Automatic 3 kojeg sam vozao sve do '79 , kada sam konacno kupio svoj prvi (do poslednje pare licno zardjeni) Tomos Elektronik 90. Tek izasao novi model, i dan danas se secam cene 2.127.000,00 dinara. Posle toga je usledila Laverda 500 (bice valjda '83-84), pa nova Jawa 350, '85. To je bilo godinu dana...i onda je nastupio kraj....ozenih se...i naravno pare su bile za sve drugo potrebnije nego za motor....Posle 25 godina resio sam ponovo da kupim motor (ili skuter, nisam nacisto). Zato sam trazio dobar sajt da se malo ispricam i proinformisem...i evo me ovde....Pozdrav svim ljubiteljima i zaljubljenicima u dva tocka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumruzvelt 3 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim za one koji se ne secaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао п.с. ја сам се активирао после 16 година Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2661 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao mladicu, a sta zena kaze na tvoju odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Avgust 19, 2011 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, nakon toliko godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dobro doš`o povratnče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema, ko jednom proba uvek ostaje odan dvotočkašima, dobro nam se vratio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17017 Napisano Avgust 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3645 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako su ovi "matorci" podetinjili. I koliko ih tek ima? Pre dve godine sam se i ja na ovom forumu predstavio slično kao ti sada. A vidim i kolega Slaninar je iz slične priče. I ja sam vozio NSU, Elektronik, Laverdu 500, Triumph Thundrfbird 650. I onda pauza od 1987 do 2007! A zadnjih par godina se sa suprugom vozimo Transalpom 600. Milina jedna. ponekad pređemo vikendom i preko 1.000 km. Kupuj motor što pre i na put. Skuter ti ne bih preporučio. Probao sam i ne biva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Avgust 30, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 30, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Немој скутер, брзо ће ти досадити... Неко моторче, више се исплати, а може да добаци и на даљину.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добар животни пут. Екстра представљање!!! Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od jos jednog matorca,samo sto ja nikada nisam prestajao,i necu. Dok mogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 21, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Povratak otpisanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao, moj savet: i motor i skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Svaka cast na povratku medju motorase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Soko 0 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR800 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno se neces pokajati. Govorim ti iz licnog iskustva, i ja posle pauze od 25 godina vozim vec 7 godina i bas uzivam. Pozdrav Kume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da sam bio na dugoj pauzi od deset godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...