Limenko 132 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan razgovarao sam sa organizatorom moto skupa Zanković Ivanom ,i usled njegove zauzetosti ja postavljam obaveštenje. 9.tradicionalni Moto Skup koji organizuje "LLOYD"iz Sutomora trajanje moto skupa je tri dana 9.10.i11. 09. 2011. mesto održavanja Moto Skupa"LLOYD"je u Moto Kampu "LLOYD" Sutomore centar gde ima mesta za kampovanje bajkera, kao i prethodnih godina.moto susret se organizuje radi popularizacije moto sporta ,širenje drugarstva i stvaranju novih prijateljstava kao i obnavljanju starih za sve bajkere sa prostora bivše Yugoslavije i šire. Petak 09. 09.2011. doček i smeštaj motoristau Moto Kampu od 8-ooh muzika kupanje u moru i,t.d. Subota10.09.2011. zabavno rekreativno druženje od 13.00h do 15.00 h ručak od15.00h do 17.00 prijavljivanje za bajkerske igre,dodela zahvalnica.obaveštenje o trasi defilea motoristai ponašanje istih tokom defilea. od 18.00 pa nadalje bajkerske igre ,muzika,druženje . do 02.00h Nedelja 11.09.2011. 10.00hdoručak i nastavak druženja motorista do večernjih sati. Napomena:boravak svih motorista u moto kampu "LLOYD" Sutomore je ovom prilikom besplatan i neograničen,tako da motoristi učesnici motorijade nakon završetka motorijade mogu nesmetano nastaviti boravak i letovanje . očekujemo sve motoriste dobre volje i otvorenog srca. pozdrav . tel. za informacije Zanković Ivan 067-416-177 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Napomena:boravak svih motorista u moto kampu "LLOYD" Sutomore je ovom prilikom besplatan i..." svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dokle je kamp na raspolaganju posle skupa, imam ispite 13. og i 17. og pa nema sanse da dodjem na skup? pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja stizem tj.mi stizemo ....Limeni vidimo se kralju ako bog da negde oko 4-5 sati popodne u petak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan ..eee ne mogu da verujem,vratio sam se iz Sutomora pre nedelju dana i bas sam gledao kada je skup....i molio boga da nije te nedelje,jer bas te nedelje nisam tu...na terenu sam. Nadam se da cu stici malo ranije pa da mogu da svratim,obidjem kucu i da uzivam par dana sa vama...ako ne,jbg.vidimo se sledeceg leta sigurno. Veliki pozz iz Bg-a za LLOYD restoran.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kamp u ladovini? Može slička neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo organizovano kao i svake godine svaka cast . a sto se hladovine tice Ugac ako je na starom mestu nema je puno tako da a ja se nadam da cu ove godine stici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 25, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu ove godine osoliti dupe u moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan na starom je mestu tako da velike ladovine nema ali ima more dase rashladitemoto kamp "LLOYD" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu ove godine osoliti dupe u moru Šta misliš o Durmitoru i Bosni prvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 25, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, ako ne putujem 12 sati do mora, to nije nikakav put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Aco da se javiš pa da vozimo do mora po planinama, gorama i potocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 25, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sklope sve kockice i budem dolazio javljam se sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak Nik Gold smišljaj neki interesantni prolaz kroz Černogoriju. Naravno, što prašnjaviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan http://cafemontenegro.com/index.php?group=8&news=196660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Motoristi iz CG koliko ja znam u širokom luku zaobilaze ovaj skup , zašto to će znat oni koji su bili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 12, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan stigli mi nazad utisci vrlo pozitivni , slike malo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Motoristi iz CG koliko ja znam u širokom luku zaobilaze ovaj skup , zašto to će znat oni koji su bili Pitam se zasto.. Iako ne volim, odgledao sam utakmicu u kafance na cosetu za vreme moto skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ups, zaboravio sam da napomenem da je to bilo prosle godine Dajte slike !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 13, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ono rdjavom q..cu i dlake smetaju ...ja se lepo proveo , kampovao u Sutomoru na skupu , usput obiso prijatelje u Budvi i Canju i upoznao zanimljivih likova na skupu. Naravno , ovaj moto skup je dosta razlicit od vecine velikih moto skupova koje organizuju razni moto klubovi uz sponzorstvo gradova itd. gde sviraju <poznati> rok bendovi , ali bas zato je i poseban i preporucujem ga svakom ko voli more , cice, plazu, sunce a uvece druzenje u kampu i zezanje . Evo malo slika , ma da nisam neki fotograf : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je milo da ste se fino proveli i zdravi vratili kuci ! Dobro je da nije bilo ulja u tunelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...